Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou super transfer reuşit de PSG! Unul dintre cei mai promiţători fundaşi stânga din lume a semnat cu parizienii

Un nou super transfer reuşit de PSG! Unul dintre cei mai promiţători fundaşi stânga din lume a semnat cu parizienii

PSG

Comentarii

PSG a obţinut, marţi, transferul fundaşului lateral stânga Nuno Mendes, în vârstă de 19 ani, de la Sporting Lisabona, informează lequipe.fr.

Un nou super transfer reuşit de PSG!

Nuno Mendes a semnat oficial cu PSG, în ultima zi de mercato. Fundaşul stânga se alătură echipei lui Mauricio Pochettino sub formă de împrumut, pe un an, parzienii având opţiunea de a-l cumpăra defintiv pe jucător, vara viitoare, cu 40 de milioane de euro.

În sens invers, de la PSG la Sporting, va merge mijlocaşul ofensiv Pablo Sarabia, 29 de ani, tot sub formă de împrumut. Sarabia, care are nouă selecţii în naţionala Spaniei, a mai jucat la Real Madrid, Getafe şi FC Sevilla, înainte de a ajunge pe Parc des Princes, în iulie 2019.

Nuno Mendes a fost parte din lotul Portugaliei pentru Euro 2020, în urma prestaţilor de senzaţie reuşite în Liga NOS. Fotbalistul de doar 19 ani a fost titular pentru Sporting, câştigând titlul cu fosta formaţie a lui Cristiano Ronaldo, însă nu a prins niciun meci la Campionatul European. În 47 de meciuri pentru campioana Portugaliei, Mendes a reuşit să marcheze o dată şi să ofere 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: psgnuno mendespablo sarabiasporting cp 

viewscnt
Articole similare