Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume uriaş din fotbalul italian va fi demis! A câştigat Cupa Mondială, însă şefii clubului de tradiţie şi-au pierdut răbdarea

Un nume uriaş din fotbalul italian va fi demis! A câştigat Cupa Mondială, însă şefii clubului de tradiţie şi-au pierdut răbdarea

Serie A

Comentarii

Presa din Italia anunţă că Filippo Inzaghi va fi demis de pe banca Salernitanei.

Gruparea din Salerno pare condamnată la retrogradare, după înfrângerea din această etapă de pe teren propriu, scor 1-3 cu Empoli. Gazzetta dello Sport anunţă că ”Pippo” Inzaghi a fost demis de la Salernitana, iar anunţul oficial va fi făcut pe parcursul acestei zile.

Trupa din Campania este pe ultimul loc în Italia, cu doar 13 puncte după 24 de etape şi este la şase puncte de prima poziţie ce asigură supravieţuirea, ocupat în acest moment de Udinese.

Fostul mare atacant al lui Milan a preluat-o pe Salernitana în luna octombrie a anului trecut, iar bilanţul său a fost unul dezastruos: două victorii, patru egaluri şi 10 înfrângeri în 16 jocuri de Serie A.

ZIariştii din ”Cizmă” anunţă că pe lista Salernitanei se numără Davide Balardini şi Leondardo Semplici. Ambii tehnicieni au retrogradat anul trecut din Serie A, primul cu Cremonese, iar al doilea cu Spezia.

Afla mai multe despre: filippo inzaghiserie asalernitana 

viewscnt
Articole similare