Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star din La Masia a pus punctul pe "i" după ce Barcelona nu i-a dat şanse: "În fotbal eşti un produs"

Un star din La Masia a pus punctul pe "i" după ce Barcelona nu i-a dat şanse: "În fotbal eşti un produs"

FC Barcelona

Comentarii

Carles Perez (22 de ani) a fost cedat de Barcelona, în această iarnă, la AS Roma, iar fotbalistul a plecat de pe Camp Nou cu un gust amar, fără să primească prea multe explicaţii, mai ales că Barcelona avea nevoie de un jucător în compartimentul ofensiv, după accidentările lui Suarez şi Dembele.

Carles Perez a fost împrumutat la AS Roma, cu obligativitatea de a fi cumpărat definitiv în vară, pentru doar 11 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv spaniol se felicită că a ales Roma şi a dezvăluit că a avut şi alte oferte. 

"Nu regret nimic. Datorită celor de la Barcelona sunt la Roma acum. Nu mi-au dat explicaţia pe care mă aşteptam să mi-o dea. Am refuzat multe oferte pentru că ştiam ce vreau. Îmi place faptul că au pariat pe mine şi trebuie să demonstrez pe teren că merit suma pe care au oferit-o pe mine", a declarat fotbalistul, pentru Radio Catalunya, despre plecarea de la Barcelona şi transferul la Roma. 

Perez a făcut şi un comentariu dur, dar care descrie perfect ceea ce a ajuns să însemne acest sport: "În fotbal eşti un produs acum"

  • Doar 13 meciuri a jucat Carles Perez la prima echipă a Barcelonei. A marcat două goluri şi a dat trei assist-uri. În cinci meciuri la Roma a marcat deja un gol 
  • 10 milioane este cota fotbalistului. El a ajuns în academia celor de la Barca în 2012

Afla mai multe despre: carles perezas romabarcelona 

viewscnt
Articole similare