Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei, cuvinte de laudă pentru Jovan Markovic: ”E talentat, are sclipiri” | EXCLUSIV

Unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei, cuvinte de laudă pentru Jovan Markovic: ”E talentat, are sclipiri” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Ciprian Marica a vorbit despre convocarea lui Jovan Markovic la naţională.

În zilele trecute, Mirel Rădoi a anunţat oficial lista de convocări pentru meciurile naţionalei, din septembrie. Cu şase jucători fără apariţii pentru selecţionata noastră mare, fostul căpitan al FCSB-ului a surprins multă lume. Pe lângă Aioani, Raţiu, Ghiţă, Marius Marin şi Cordea, Jovan Markovic a fost marea surpriză.

De abia revenit la Craiova, atacantul nu a prins atât de multe minute, odată cu întoarcerea lui Koljic pe gazon. Însă, în puţinele momente pe care le-a prins pe teren, vârful cu origini sârbe a impresionat, deşi nimeni nu se aştepta la convocarea acestuia, nici măcar el însuşi.

Un fost nouar important al naţionalei, Ciprian Marica a discutat despre convocarea tânărului atacant. Fostul jucător de la Schalke sau Sahtior l-a lăudat pe fotbalistul din Bănie, pe care a recunoscut că îl consideră un jucător de perspectivă. Cu 25 de reuşite pentru ”tricolori”, Marica se află doar în urma lui Hagi şi Mutu în clasamentul golgheterilor naţionalei.

Unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei, cuvinte de laudă pentru Jovan Markovic

”Acest tânăr jucător, Markovic, de la Craiova, este un jucător talentat. A avut câteva accidentări şi a suferit acolo, însă acum revine şi are talent băiatul şi a avut sclipiri”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian maricajovan markovicechipa naţională 

viewscnt
Articole similare