Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA a urcat pe podium după victoria cu Gaz Metan! Laszlo Balint avertizează: ”Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforia acestui loc temporar”

UTA a urcat pe podium după victoria cu Gaz Metan! Laszlo Balint avertizează: ”Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforia acestui loc temporar”

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit să se impună în deplasarea de la Gaz Metan, graţie golului marcat de David Miculescu, în minutul 90.

UTA a continuat începutul bun de sezon şi în deplasarea de la Mediaş. Arădenii au dominat partida şi au reuşit, într-un final, să se impună, graţie golului marcat de David Miculescu, în minutul 90. Astfel, formaţia pregătită de Laszlo Balint a urcat pe poziţia a treia în clasament, cu 14 puncte, la egalitate cu FC Botoşani şi doar în urma CFR-ului şi a Rapidului.

Cu un meci împotriva giuleştenilor venind după pauza competiţională, antrenorul formaţiei din Arad se gândeşte deja la acesta. Balint şi-a felicitat băieţii pentru jocul prestat, însă a avertizat că munca trebuie să continue pentru a se menţine forma bună actuală.

UTA a urcat pe podium după victoria cu Gaz Metan

”Trebuie să îi felicit pe băieţi, am crezut că putem să câştigăm, am avut răbdare, am controlat ostilităţile. Îl felicit şi pe David, a dat un gol de trei puncte. E dovada forţei grupului, seriozităţii jucătorilor.

La fiecare antrenament, indiferent de nume, experienţă sau statut, toată lumea e concentrată pe ce avem de făcut. Am pregătit bine, iar băieţii au aplicat. Încă o victorie fără gol primit, e foarte bine. Ne gândim deja la ce avem de făcut împotriva Rapidului, după pauza competiţională.

Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforia acestui loc temporar, campionatul e lung, trebuie să ne păstrăm această linie de seriozitate. Toate meciurile sunt grele în Liga 1. Că jucăm cu Rapid sau Voluntari, toate meciurile sunt sub semnul echilibrului”, a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balintgaz metan utaliga 1 

viewscnt
Articole similare