Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB nu trebuie să cheltuie pentru a îl înlocui pe Vlad! Un portar din ograda ”roş-albaştrilor” impresionează pentru altă echipă din Liga 1

VIDEO | FCSB nu trebuie să cheltuie pentru a îl înlocui pe Vlad! Un portar din ograda ”roş-albaştrilor” impresionează pentru altă echipă din Liga 1

FCSB

Comentarii

Răzvan Ducan a imrpesionat pentru CS Mioveni în meciul cu Academica Clinceni. Cu scorul egal, ilfovenii au obţinut un penalty, însă tânărul goalkeeper şi-a salvat echipa şi a obţinut un punct pentru trupa lui Pelici.

FCSB nu trebuie să cheltuie pentru a îl înlocui pe Vlad!

Academica Clinceni a primit vizita Mioveniului în a şaptea etapă a Ligii 1. Condusă după golul lui Ventura din prima repriză, formaţia pregătită de Alexandru Pelici a reuşit să egaleze de la punctul cu var, prin Buziuc, în partea secundă.

Însă, cu câteva minute rămase din meci, Toma a fost neatent şi a comis-o în careu. Ilfovenii au obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Casicini ar fi putut aduce prima victorie din noul sezon pentru trupa lui Poenaru. Însă, Răzvan Ducan a avut alte idei şi a apărat penalty-ul argentinianului, obţinând un punct pentru echipa sa.

Parada portarului împrumutat de la FCSB a fost cireaşa de pe tort în prestaţia solidă reuşită. La doar 20 de ani, Ducan este titular la o formaţie din prima ligă şi ar putea pune probleme poziţiei lui Vlad în poarta echipei lui Becali, mai ales după gafele din ultima vreme.

Afla mai multe despre: fcsbrăzvan ducancs mioveni 

viewscnt
Articole similare