Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de răzbunări! Rotaru a luat de la FCSB, iar Becali a reacţionat: "Ce e mai urât? Eu, că l-am luat pe Băluţă, sau ce a făcut el?"

Val de răzbunări! Rotaru a luat de la FCSB, iar Becali a reacţionat: "Ce e mai urât? Eu, că l-am luat pe Băluţă, sau ce a făcut el?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre ultimele mutări pe axa FCSB - Universitatea Craiova. Afaceristul consideră că Mihai Rotaru a greşit atunci când i-a luat un angajat important şi a anunţat că n-a rupt pactul cu acţionarul de pe "Ion Oblemenco".

Gigi Becali, despre pactul cu Mihai Rotaru: "Cine e moral dintre noi doi? Nu e mai urât ce a făcut el?"

FCSB s-a întărit în această vară cu Alex Băluţă, care a refuzat Universitatea Craiova. Totuşi, oltenii au reuşit şi ei să se întărească la nivelul staff-ului. Universitatea Craiova l-a convins pe unul dintre cei mai buni analişti video din ţară, Marius Francisc, să o lase pe FCSB şi să semneze cu echipa din Oltenia. 

După ce Mihai Rotaru l-a acuzat pe Alex Băluţă, Gigi Becali s-a apărat şi a spus că nu a încălcat pactul dintre ei. Însă, finanţatorul FCSB s-a întrebat cine a acţionat moral, în condiţiile în care Alex Băluţă era liber de contract, în timp ce Marius Francisc se afla sub contract cu vicecampioana Superligii. 

"N-am apucat să vorbesc cu Rotaru (n.r. - după ce l-a luat pe Băluţă), dar el să ştie un lucru. Din moment ce iei un analist video, eu cum să nu iau un jucător liber? Eu ce am făcut? Am luat un jucător liber. Convenţia cu el era... Cu Dawa el a zis <<Nu, Gigi, să fie sânge>>. Mihai, mi-ai zis să fie sânge, atunci hai să vărsăm sânge şi am vărsat sânge. 

Nu m-a supărat cu analistul, dar dacă e chestia cu partea morală... Dacă mă pui să iau un angajat, nu-l iau. Dacă e un jucător, îl iau, pentru că ăla are contract şi nu e sclav. Ca să-ţi iau angajatul, nu o fac. Moral, cine mai moral? Eu, că am luat jucător liber sau el că a ademenit un angajat? Ce e mai urât? Să iei angajat... 

Omul nu e sclav, nu m-am supărat, că trebuie să se ducă unde e mai bine. Lasă, s-a dus unde e mai bine. Mentalitatea mea de stăpân spun că sunt stăpân că lucrează pentru mine, dar el nu e sclav, e slujitor, când lucrează la mine. Nu m-am supărat. Lasă să slujească omul unde e mai bine. El, ca să ajungă acolo, înseamnă că l-a contactat cineva", a declarat Gigi Becali despre noua dispută cu Mihai Rotaru, pe axa FCSB - Universitatea Craiova

Alex Băluţă a ales FCSB. Mihai Rotaru a luat şi el din "curtea" lui Gigi Becali

Alex Băluţă a semnat cu FCSB şi a spus că s-a simţit subestimat de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru n-a reuşit să fie convingător la negocierile cu el, iar fotbalistul a recunoscut că oferta venită de la Gigi Becali a fost oricum mai mare. 

În schimb, Universitatea Craiova l-a convins pe Marius Francisc, analist video de la FCSB care a fost şcolit de fiul lui Christoph Daum

Marcel Daum, fiul fostului selecţioner, este angajat la Bayer Leverkusen şi este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti din domeniu. 

 

Afla mai multe despre: mihai rotarugigi becalialexandru baluta fcsbtransferuri universitatea craiovatransferuri fcsbmarius francisc 

viewscnt
Articole similare