Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, sub formă de împrumut înapoi în Serie A. "Gigantul" din Italia a plănuit schimbul surprinzător de jucători

Valentin Mihăilă, sub formă de împrumut înapoi în Serie A. "Gigantul" din Italia a plănuit schimbul surprinzător de jucători

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au ajuns să joace în Serie B, cu Parma, după o jumătate de sezon în care au încercat să se salveze în prima ligă. În privinţa ex-fotbalistului Universităţii Craiova, presa din Italia anunţă o posibilă revenire surprinzătoare, la unul dintre "giganţii" din Italia.

Valentin Mihăilă poate reveni în Serie A. Inter ar pregăti un schimb de jucători

Patronul american al Parmei, Kyle Krause, pune mare preţ pe cei doi români, pe care-i consideră vedete ale echipei cu care speră să facă pasul înapoi în Serie A şi să construiască un club important. 

El i-a transmis, deja, lui Giovanni Becali, că nu discută un transfer al lui Mihăilă sub suma de 20 de milioane de euro. Totuşi, campioana Italiei, Inter Milano, ar încerca să-l aducă pe internaţionalul român sub o altă formă. 

Publicaţia italiană Seriebnews.com a anunţat că Simone Inzaghi vrea să aducă jucători tineri la Inter, pentru a continua munca lui Antonio Conte. Conducerea şi noul antrenor şi-au făcut un plan prin care să întinerească lotul şi iau în calcul şi tineri din Serie B. 

Campionii s-ar fi oprit în dreptul lui Valentin Mihăilă (21 de ani) şi doresc să le propună un schimb de jucători celor de la Parma. Astfel, unul dintre atacantul Martin Satriano (20 de ani) sau fundaşul central Lorenzo Pirola (19 ani) ar putea fi trimis la gruparea din Emilia-Romagna, pentru a facilita trecerea românului la Inter, în perioada de transferuri din iarnă.  

"Valentin Mihaila ar putea fi, aşadar, jucătorul pe care Inter îl caută, cu un posibil omolog tânăr împrumutat emilienilor: profilul lui Pirola este mai convingător decât Satriano, care face lucruri bune la Monza", mai noteză sursa citată. 

De altfel, impresarul Ioan Becali a dezvăluit că Lazio a dorit să-l aducă sub formă de împrumut pe atacantul trecut pe la U Craiova: "Da, da, pentru Mihăilă Lazio ar fi fost dispusa sa-l imprumute cu optiune de cumparare definitiva, dar la fel a zis (n.r. patronul Kyle Krause) peste 20 de milioane vorbim, atât directorul general, cat si cel sportiv, chiar si preşedintele!", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au impresionat la Parma încă din primul sezon, iar acum vor prinde experienţă în liga secundă. După două etape, clubul e pe locul al şaptelea în clasament, cu patru puncte. 

 

Afla mai multe despre: valentin mihailavalentin mihaila inter milanovalentin mihaila parmaparmavalentin mihaila dennis man 

viewscnt
Articole similare