Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru Dinamo! O legendă a clubului, dornică să ajute echipa: ”Nu m-a chemat nimeni, dar sunt disponibil” | EXCLUSIV

Variantă bombă pentru Dinamo! O legendă a clubului, dornică să ajute echipa: ”Nu m-a chemat nimeni, dar sunt disponibil” | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Răducioiu a comentat venirea lui Mircea Rednic la Dinamo, înainte de a declara că şi el este dornic şi disponibil să ajute clubul.

Mircea Rednic a început al patrulea mandat la Dinamo cu dreptul, reuşind să încheie seria de înfrângeri din campionat cu un egal în faţa UTA-ei. Însă, ”câinii” ar fi trebuit să se impună împotriva arădenilor, după ce au condus cu 2-0, înainte de a fi egalaţi de băieţii lui Laszlo Balint, care mai şi jucau în 10 oameni.

Miculescu a fost eroul oaspeţilor, reuşind să înscrie două goluri, destul de norocoase, după ce intrase la pauză. Florin Răducioiu este de părere că rezultatul rămâne unul bun, întrucât dinamoviştii au arătat că au forţa de a se menţine în prima ligă. În plus, fostul internaţional român a vorbit frumos de numirea lui Rednic, înainte de a îşi ofere seviciile pentru clubul la care s-a dezvoltat.

Variantă bombă pentru Dinamo! O legendă a clubului, dornică să ajute echipa

Nu aveau alta posibilitate, altă variantă, decât să îl cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivvit. Mă bucur ca nu au mai pierdut. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie, dar vedem acum.

Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală. Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experientţă foarte scurtă.

Eu sunt de cinci ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Iubesc fotbalul, iubesc Dinamo, pentru că am crescut acolo.

Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine. Sunt şi voi rămâne un mare suporter al lui Dinamo”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoflorin răducioiumircea rednic 

viewscnt
Articole similare