Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru Adi Mutu! ”Briliantul” ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât se aştepta: ”Nu ne gândiserăm la el pentru că era la Craiova”

Variantă surpriză pentru Adi Mutu! ”Briliantul” ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât se aştepta: ”Nu ne gândiserăm la el pentru că era la Craiova”

Superliga

Comentarii

Sepsi este în continuare în căutarea unui nou antrenor, iar, după plecarea lui Mutu de la Craiova, ”Briliantul” ar putea fi o opţiune pentru banca echipei covăsnene.

Sepsi s-a despărţit de Leo Grozavu, după aproape doi ani de colaborare. Începutul modest de sezon al echipei, atât în campionat, cât şi în Conference League, i-a decis soarta tehnicianului. În ultimele cinci partide petrecute la conducerea formaţiei, Grozavu a reuşit cinci remize.

În locul său s-a vorbit despre mai multe opţiuni. Gâlcă, Boloni şi Dică au fost numele cele mai vehiculate, însă o variantă surpriză s-a ivit. După plecarea de la FC U Craiova, Adi Mutu a intrat în vizorul clubului covăsnean, deşi Laszlo Dioszegi dezvăluie că nu l-a considerat încă pe ”Briliant”, acesta nefiind disponibil până acum.

Variantă surpriză pentru Adi Mutu!

Mâine o să stăm de vorbă cu Attila Hadnagy şi cu domnul Şfaiţer, aştepăm să vedem ce spune domnul Boloni şi după vedem. L-am sunat, am discutat şi i-am propus să vorbim. Dânsul ar fi prima variantă, dar să vedem. Mâine seară o să primim un răspuns dacă putem să vorbim sau nu, o să ne spună dacă este interesat.

El este foarte bine privit în fotbalul românesc, şi-a pus amprenta, a jucat la naţionala României. Este un fel de Hagi 2, cum se spune. A antrenat şi la echipa de top, are experienţă internaţională, iar pentru noi ar fi extraordinar. Şi ca imagine şi cred că ceea ce ştie el nu cunosc foarte mulţi antrenor. E aproape ca Mircea Lucescu.

Nu ne-am gândit la Mutu pentru că el era antrenorul Craiovei. Acum am văzut că şi-a reziliat contractul. Vedem. Nu am discutat absolut deloc despre el pentru că era antrenorul Craiovei”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru as.ro.

După ce a semnat cu FC U Craiova pe 29 mai, Adi Mutu a apucat să conducă echipa în doar 12 jocuri oficiale. ”Briliantul” a însumat trei victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri cu formaţia olteană, lăsând echipa pe poziţia a 13-a în Liga 1, cu nouă puncte după 11 etape.

Afla mai multe despre: adi mutulaszlo dioszegisepsi 

viewscnt
Articole similare