Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vecinii din Ungaria stau cu ochii pe Superligă! Maghiarii au ofertat un antrenor român: ”Da!”

Vecinii din Ungaria stau cu ochii pe Superligă! Maghiarii au ofertat un antrenor român: ”Da!”

Superliga

Comentarii

Fotbalul din Ungaria este într-o continuă creştere în ultimii ani. Nu doar echipa naţională, ci şi echipele de club au progresat vizibil, iar prima ligă maghiară a devenit ofertantă pentru antrenori cu nume, precum Dejan Stankovic, care o pregăteşte pe campioana în exerciţiu, Ferencvaros.

În ultimii ani, mai mulţi jucători români precum Gicu Grozav, Steliano Filip, Alexandru Băluţă sau Claudiu Bumba au evoluat pentru echipe din Ungaria, după ce au refuzat oferte din România.

Cine este antrenorul român pe care ungurii au pus ochii: ”Au fost două discuţii”

Laszlo Balint, fostul antrenor al UTA-ei, susţiine că a fost ofertat de două echipe din Ungaria. Născut la Braşov, dar cu origini maghiare, ”Gyuszi” a preferat să nu dezvăluie numele celor două cluburi, dar a dat de înţeles că propunerile nu au fost de neglijat.

”Da, au fost discuţii (n.r. cu echipe din Ungaria), tatonări. Nu au prins o nuanţă concretă, dar au fost două discuţii interesante pentru momentul respectiv. Este un campionat cursiv, în care s-a investit foarte mult în ultima perioadă”, a spus Laszlo Balint pentru SportTotalFM.

Laszlo Balint a îmbrăcat tricoul echipei maghiare Diosgyori VTK în sezonul 2009-2010.

”Gyuszi” este liber de contract diin aprilie 2023, după ce s-a despărţit pentru a doua oară de UTA. În cariera sa, Gyuszi le-a mai pregătit pe Csikszereda, Metaloglobus şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare