Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul unui fost căpitan ”roş-albastru” după înfrângerea din derby: ”Cred că FCSB nu e printre favoritele la titlu”

Verdictul unui fost căpitan ”roş-albastru” după înfrângerea din derby: ”Cred că FCSB nu e printre favoritele la titlu”

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii din derby-ul cu Rapid, FCSB-ul se află într-o situaţie cu adevărat critică, iar Alex Bourceanu nu crede că echipa mai poate fi considerată printre favoritele la titlu.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1, după autogolul marcat de Vinicius. Formaţia ”roş-albastră” rămâne astfel la 8 puncte şi după cinci etape, la şapte lungimi în spatele CFR-ului şi cinci în urma Rapidului.

Prestaţia formaţiei conduse de Dinu Todoran a fost cu adevărat dezamăgitoare, iar Gigi Becali a anunţat schimbări drastice la echipă. Latifundiarul a tunat după meci şi a luat la ţintă mai mulţi jucători din lot, printre care şi fostul său favorit, Olimpiu Moruţan.

Fost căpitan al formaţiei ”roş-albastră”, Alex Bourceanu a urmărit cu interes meciul şi a analizat jocul FCSB-ului. Concluzia fostului internaţional român a fost că stilul de joc al bucureştenilor nu se ridică la nivelul aşteptărilor şi trebuie schimbat pâna ca echipa lui Becali să fie considerată, din nou, printre favoritele la titlu.

Verdictul lui Alex Bourceanu după înfrângerea din derby

"Ţinând cont de faptul că apărarea Rapidului e complet nouă, e o surpriză mare. Cinci meciuri fără gol primit e ceva extraordinar! FCSB probabil că nu merita să piardă aseară. Sigur, foarte multe permutări în echipă, care fac jucătorii nu foarte conştienţi de poziţia în care trebuie să joace.

Cred că FCSB nu e una dintre favorite la titlu în acest sezon, trebuie să-şi regăsească felul în care aduc mingea în zona careului şi modul în care şi-au creat ocazii sezonul trecut. Trebuie să vedem şi faptul că FCSB are jumătate de echipă schimbată.

Fundaşii centrali şi fundaşul stânga nu au jucat sezonul trecut, Coman a fost schimbat, Ovidiu Popescu joacă pe altă poziţie. A jucat fundaş lateral sezonul trecut, acum joacă mijlocaş la închidere. 4-3-3-ul pe care l-au încercat se bazează pe o construcţie de la portar şi fundaşi, dar e o diferenţă, pentru că s-a schimbat linia de fund.

Mingea ajunge foarte greu la Olaru şi Tănase. E vorba de faptul că durează timp pentru a-i obişnui pe noii jucători cu ceea ce înseamnă FCSB! Faptul că Olaru a avut trei sau patru accidentări, Coman a avut două accidentări...FCSB crea pericol la mijloc, marcau goluri. În plus de asta, Moruţan e pe bancă", a declarat Alex Bourceanu, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbalex bourceanurapid fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare