Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti rele pentru Drăguşin. Dezvăluirea din jurul lui Tottenham pe care fundaşul român nu ar fi vrut să o afle

Veşti rele pentru Drăguşin. Dezvăluirea din jurul lui Tottenham pe care fundaşul român nu ar fi vrut să o afle

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a primit o veste prin care şansele să devină titular în scurt timp la Tottenham au scăzut considerabil.

Veşti nu prea bune pentru Radu Drăguşin. Titular la Tottenham, nu prea curând

Tottenham va juca astăzi, pe teren propriu, în faţa celor de la Brighton, de la ora 17:00, în etapa a 24-a din Premier League.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului, Cristian Romero a vorbit despre parteneriatul pe care îl face în centrul apărării alături de olandezul Micky van de Ven.

Campionul mondial se bucură că îl poate avea lângă el pe fundaşul ajuns cel mai rapid jucător din acest sezon în Premier League, veste cum nu se poate mai rea pentru internaţionalul român Radu Drăguşin.

"Începem să ne cunoaştem mai bine cu fiecare meci pe care îl avem şi cu fiecare antrenament la care participăm. E un tip grozav, un tânăr care arată o formă excelentă.

Din punctul meu de vedere, după cum înţeleg eu fotbalul, cred că Micky este unul dintre cei mai buni fundaşi din Premier League, dacă nu cumva e cel mai bun.

Sunt foarte fericit să joc lângă el, amândoi creştem şi ne îmbunătăţim împreună, e grozav să îl am partener în apărare", a declarat Romero, înaintea partidei cu Brighton.

În clasamentul actual din Premier League, Tottenham ocupă locul 5, cu 44 de puncte acumulate în 23 de runde disputate.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamradu dragusincristian romerostranieri 

viewscnt
Articole similare