Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie cât un play-off. Liviu Ciobotariu, fericit după ce Budescu a fost one-man-show: "Nu aveam nicio îndoială"

Victorie cât un play-off. Liviu Ciobotariu, fericit după ce Budescu a fost one-man-show: "Nu aveam nicio îndoială"

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu a analizat prestaţia echipei pe care o pregăteşte, FC Voluntari, în meciul cu Sepsi.

În etapa a 27-a a Ligii 1, Voluntari s-a impus în partida cu Sepsi, scor 3-1. Un mare merit pentru acest succes îl are Constantin Budescu, care, în ziua în care împlineşte 33 de ani, marchează două goluri, primele ale sale în tricoul ilfovenilor.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a vorbit despre performanţa fotbalistului său, despre care a declarat că îi ştia foarte bine calităţile. Antrenorul iflovenilor a precizat că ieşirea la rampă a lui Budescu s-a lăsat aşteptată deoarece jucătorul nu era pus la punct în ceea ce priveşte condiţia fizică.

De asemenea, Ciobotariu s-a arătat bucuros pentru rezultatul obţinut, unul care o aduce şi mai aproape pe Voluntari de calificarea în play-off.

Ilfovenii se clasează pe locul al treilea, cu 46 de puncte acumulate în 27 de runde scurse din Liga 1. FC Argeş, echipa de pe locul şapte, are 38 de puncte.

Liviu Ciobotariu, fericit după ce Budescu a fost one-man-show: "Nu aveam nicio îndoială"

"Am avut un meci foarte greu. Sepsi este o echipă care merita să fie în primele şase, o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. 

Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, am făcut un joc bun, o primă repriză foarte bună. Din păcate, am avut 20 de minute in care nu ne-am regăsit şi puteam să primim al doilea gol. Sunt mulţumit de rezultat, sunt mulţumit de joc, aveam nevoie de această victorie. 

Atâta timp cât nu suntem matematic în play-off trebuie să mai luptăm. Sunt opt puncte, dar cât nu suntem matematic calificaţi, trebuie să luptăm. 

(n.r.) despre Budescu) Am fost inspirat, am jucat cu doi atacanţi. Nu aveam nicio îndoială în ceea ce priveşte calităţile lui Budi, aveam o reţinere în starea lui fizică. 

Când este vorba de calitate nu se mai pune problema la Budi. Este un jucător foarte bun din ce am văzut azi pe teren. Am mai văzut jucători de calitate, dar el este unul de ultima pasă de execuţie, un jucător pe care multe echipe şi l-ar dori", a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului cu Sepsi. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariubudescu 

viewscnt
Articole similare