Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alarmă de incendiu la stadionul Steaua. Opriţa: ”Eu le-am mai spus jucătorilor mei să nu mai fumeze”

VIDEO | Alarmă de incendiu la stadionul Steaua. Opriţa: ”Eu le-am mai spus jucătorilor mei să nu mai fumeze”

Steaua

Comentarii

Alarma de incendiu de la stadionul Steaua a pornit în timp ce Daniel Opriţa susţinea conferinţa de presă de după meciul cu Chiajna, scor 0-0.

Daniel Opriţa a avut din nou probleme cu alarma de incendiu de la stadionul Steaua. Antrenorul echipei din Ghencea a mai trecut la începutul lunii printr-o situaţie similară.

Conferinţa de presă susţinută de Daniel Opriţa a fost întreruptă de senzorii care au detectat fum şi alarma a fost astfel pornită.

Alarmă de incendiu la stadionul Steaua. Opriţa: ”Sper ca ai mei să nu mai facă lucrul ăsta”

Steaua a remizat cu Concordia Chiajna, scor 0-0, pe teren propriu şi a ajuns astfel la 3 meciuri fără victorie. La conferinţa de presă, Daniel Opriţa a încercat să explice forma prin care trec jucătorii săi.

Însă, chiar înainte să-şi înceapă discursul, antrenorul Stelei a fost întrerupt de alarma de incendiu. Cum n-a fost pentru prima dată când a trecut prin aşa ceva, Daniel Opriţa a aşteptat liniştit oprirea alarmei.

Se pare că senzorii de incendiu din cadrul stadionului au pornit după o ţigară aprinsă într-unul dintre vestiare, fie în cel al oaspeţilor, fie în cel al Stelei.

Daniel Opriţa a recunoscut că are în lot jucători care fumează şi care îşi mai aprind câte o ţigară imediat după finalul meciurilor.

Antrenorul Stelei spune însă că şi-a avertizat elevii să se abţină să fumeze în cadrul stadionului, deoarece senzorii de incendiu declanşează alarma:

”(A fumat de la voi sau de la ei?) Nu ştiu! De unde să ştiu? Nu stau după ei să... dar cineva, nu ştiu de la ce echipă, ai mei sper să nu mai facă lucrul ăsta, că le-am mai spus.

(Aveţi în lot jucători care fumează?) La multe cluburi există jucatori care fumează şi la nivel mult mai mare. Ce să le facem?”, a reacţionat Daniel Opriţa.

Pentru Daniel Opriţa, n-a fost pentru prima oară când a trecut printr-o astfel de situaţie. Pe 2 octombrie 2021, după succesul cu 3-0 în faţa Dunării Călăraşi, alarma de incendiu a pornit din nou. Probabil din aceeşi cauză.

Atunci s-a întâmplat pe finalul conferinţei de presă şi Daniel Opriţa a fost astfel nevoit să-şi încheie mai devreme discursul: ”S-a mai întâmplat, nu vă speriaţi. Se opreşte acum, sper. Gata, mulţumesc!”

Afla mai multe despre: daniel oprita 

viewscnt
Articole similare