Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona are un nou decar! Cine a preluat tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Messi

VIDEO | Barcelona are un nou decar! Cine a preluat tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Odată cu plecarea lui Leo Messi, Barcelona a decis cine va prelua faimosul număr 10 purtat de argentinian.

Tricoul cu numărul 10 al Barcelonei este unul cu o istorie incredibilă. Purtat de Maradona, Hagi, Ronaldinho, Rivaldo, Romario sau Stoichkov, numărul a fost preluat de Messi în 2008. Deşi mai fusese purtat de jucători legendari înaintea sa, niciunul nu s-a putut ridica la nivelul incredibil al starului argentinian, care a câştigat tripla cu Guardiola în primul său sezon cu noul număr pe spate.

Barcelona are un nou decar!

După 16 ani cu prima echipă, 13 în care a fost decar, Leo Messi a părăsit-o pe FC Barcelona, în urma marilor probleme financiare de la club. Astfel, numărul 10 a redevenit disponibil, iar clubul catalan a anunţat cine va avea onoarea de a îl prelua.

Iar decizia clubului a fost una foarte apreciată de fani. Ansu Fati, produs al La Masia, a devenit noul decar al catalanilor. Tânărul spaniol îi calcă pe urme lui Messi, iar conducerea a decis că el este candidatul perfect pentru tricoul de abia eliberat. Proaspăt revenit după o accidentare de aproape un an, Fati va putea face prima apariţie cu noul său număr imediat după pauza internaţională.

Afla mai multe despre: leo messiasnu fatinumăr 10 barcafc barcelona 

viewscnt
Articole similare