Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă acum cu fotbalul din Urziceni: "Sunt meciuri cu Înfrăţirea Jilavele". Unirea făcea senzaţie în grupele Champions League, în urmă cu 14 ani

VIDEO | Ce se întâmplă acum cu fotbalul din Urziceni: "Sunt meciuri cu Înfrăţirea Jilavele". Unirea făcea senzaţie în grupele Champions League, în urmă cu 14 ani

Special

Comentarii

România nu a mai avut de un deceniu echipă în grupele Champions League. Odată cu începutul noii ediţii a grupelor ne amintim de vremurile când Unirea Urziceni surprindea continentul.

Meciurile din grupele Champions League sunt pe canalele Orange Sport

Debutul grupelor Ligii Campionilor trezeşte amintiri autohtone din competiţia supremă. În urmă cu 14 ani, Unirea Urziceni făcea senzaţie pentru România în grupe. 8 puncte într-o grupă cu Sevilla, Rangers şi Stuttgart era zestrea trupei lui Dan Petrescu şi MM Stoica la acea vreme.

"E satisfacţie amestecată cu teamă. Dai de balauri şi prea puţine personaje mitice în istorie au reuşit să răpună balauri", spune acum MM Stoica, actualul oficialul al FCSB. 

4-1 la Glasgow rămâne cea mai frumoasă victorie din acea campanie europeană a ialomiţenilor. Mai ales că a venit la capătul unui meci înaintea căruia fanii scoţieni nici măcar nu ştiau cu cine joacă. 

La un deceniu şi jumtate distanţă, fotbalul din Urziceni încearcă să renască. Răzvan Farmache, fost jucător al Sportului, este antrenorul actualei echipe.

"Din păcate, nu cred că se va mai repeta această performanţă, ca o echipă românească să facă 8 puncte în Champions League", spune tehnicianul. 

VIDEO | Atunci şi acum! Ce s-a întâmplat la Urziceni, după ce Unirea a scris istorie în Champions League

Afla mai multe despre: unirea urziceniunirea urziceni champions league 

viewscnt
Articole similare