Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu ce buget atacă Rapid promovarea în Liga 1 şi jucătorii doriţi de Pancu! Giuleştenii au renunţat la Ioniţă: "Era imposibil de luat!"

VIDEO | Cu ce buget atacă Rapid promovarea în Liga 1 şi jucătorii doriţi de Pancu! Giuleştenii au renunţat la Ioniţă: "Era imposibil de luat!"

Liga 2

Comentarii

Rapid a reluat astăzi pregătirile pentru noul sezon, unul în care giuleştenii atacă revenirea în Liga 1. Pentru asta, gruparea antrenată de Daniel Pancu va avea la dispoziţie un buget generos pentru al doilea eşalon al fotbalului românesc.

Concret, Rapid se bazează în acest sezon pe minim două milioane de euro, dar suma poate fi şi mai mare, anunţă investitorul Victor Angelescu.

"Bugetul este în jur de 2 milioane de euro. Nu avem un buget bătut în cuie pentru că de obicei 10-15% sunt deviaţii, se mai depăşeşte", a declarat Victor Angelescu într-o conferinţă de presă.

Daniel Pancu a vorbit despre ţintele sale pentru perioada de transferuri, precizând că şi-ar dori enorm ca portughezul Filipe Teixeira să revină în tricoul vişiniu. Transferul lui Alex Ioniţă nu mai este de actualitate pentru Rapid, în condiţiile în care giuleştenii nu şi-ar permite să-l ia de la CFR Cluj, club care a plătit un milion de euro în schimbul mijlocaşului. În schimb, Rapid încearcă aducerea lui Claudiu Herea.



"Sper ca până la sfârşitul acestei săptămâni să definitivăm lotul, pentru că este foarte important şi pentru mine pentru că voi schimba sistemul de joc. Am cerut un anume profil de jucători.

Alex Ioniţă era imposibil de luat, situaţia financiară era aproape imposibil. Teixeira ştiu că aşteptăm un răspuns de la el, nu ştiu dacă mai vrea să joace sau nu, dacă mai are motivaţie sau nu să joace în România.

Un jucător extraordinar, din punct de vedere fizic stă nemaipomenit, un profesionist desăvârşit, mai poate juca 2 ani la un nivel înalt.

(n.r. Claudiu Herea) E un jucător foarte bun pentru Liga a 2-a, îl ştiu de când jucam în Italia pentru a promova dintr-o ligă în alta, cum a fost cazul din a 3-a în a 2-a, ai nevoie de cei mai buni jucători pentru liga respectivă
", a declarat Pancu într-o conferinţă de presă.

,
Programul Rapidului în această vară
Giuleştenii vor disputa o partida amicală pe 22 iunie, adversarul urmând să fie stabilit în zileel următoare.

Pe 29 iunie, de la ora 11:00, Rapid are programată a doua partidă a verii, cu Concordia, pe arena din Chiajna.

Între 30 iunie şi 5 iulie va avea loc primul cantonament, la Cheile Grădiştei.

Între 8 şi 18 iulie, lotul pregătit de Daniel Pancu va fi în Turcia, pentru al doilea cantonament al verii.

După revenirea în ţară, Rapid va mai disputa un amical, pe 22 iulie, cu Hapoel Haifa.

Afla mai multe despre: rapidpancubugettransferuri 

viewscnt
Articole similare