Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a revenit în România şi a rostit doar trei cuvinte după tragerea norocoasă a României. Ce îi aşteaptă pe fani în Germania

VIDEO | Edi Iordănescu a revenit în România şi a rostit doar trei cuvinte după tragerea norocoasă a României. Ce îi aşteaptă pe fani în Germania
Comentarii

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, a revenit în România după ce a asistat la tragerea la sorţi pentru EURO 2024. Antrenorul a oferit un răspuns scurt pe aeroport.

Tragere norocoasă pentru România, la EURO 2024. Cele trei cuvinte rostite de Edi Iordănescu la întoarcerea în ţară

Deja, Edi Iordănescu, prezent la tragerea la sorţi a EURO 2024, la Hamburg, a declarat că tricolorii îşi propun ca la turneul de anul viitor să treacă de grupe.

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda). 

La câteva zile distanţă de la eveniment, Edi Iordănescu s-a întors în ţară şi a oferit o scurtă declaraţie. 

"Aşteptaţi mulţi români în Germania?", a fost întrebat selecţionerul care a dus prima reprezentativă la turneul final din vara următoare. 

El a evitat să discute despre tragerea la sorţi norocoasă şi a respectat anunţul pe care l-a făcut imediat după calificare, când a transmis că ia o pauză la nivel de apariţii publice. 

"Cât mai mulţi (n.r. - suporteri)!", a fost replica scurtă a lui Edi Iordănescu

Suporterii români vor face atmosferă la EURO 2024

Fanii români vor avea câte 10.000 de bilete la fiecare meciul de la EURO 2024. Doar patru tichete poate cumpăra un suporter la fiecare partidă. 

Tichetele se pot achiziţiona doar online, iar marţi s-a dat startul vânzării celei de-a doua tranşe, de un milion de bilete. 

Cel mai ieftin costă 30 de euro şi cel mai scump ajunge şi la 600 de euro. 

 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania euro 2024tragere la sorti romania euro 2024edi iordanescu romania 

viewscnt
Articole similare