Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Eu am iniţiat discuţia cu FCSB şi cu Becali!" Dezvăluirea făcută de Edi Iordănescu. Ce sumă a obţinut pentru Gaz Metan

VIDEO | "Eu am iniţiat discuţia cu FCSB şi cu Becali!" Dezvăluirea făcută de Edi Iordănescu. Ce sumă a obţinut pentru Gaz Metan

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Darius Olaru la FCSB, precizând că el a fost principalul negociator al Gazului în acest transfer.

Tehnicianul medieşenilor a dezvăluit că el a fost cel care a "iniţiat" discuţiile cu FCSB şi a tratat suma de transfer pentru mijlocaş. Gaz Metan va încasa 600.000 de euro pentru Olaru, care va rămâne la Mediaş până în iarnă, iar gruparea din play-out va păstra şi 5% dintr-un eventual transfer.

Dorit de FCSB, Iordănescu a recunoscut că a negociat cu Becali, dar numai pe marginea acestui transfer. Pentru eventuala preluare a echipei roş-ablastre, Edi cere să fie aşteptat până la finalul sezonului.

"Eu am fost cel care am iniţiat discuţia cu clubul FCSB şi cu patronul de acolo pentru Oli, eu am negociat preţul, eu am negociat nişte targeturi aveam, nişte parametri deja îi aveam, ştiam cam ce aşteptări sunt şi din partea clubului, dar mi-am asumat acest rol de a negocia. La fel cum am făcut-o şi în cazul Cristea sau Fortes.

O sumă foarte bună de bani pentru Oli. Suma asta de 600.000 este o sumă foarte importantă ţinând cont de problemele financiare care sunt în fotbalul românesc.

Dacă până la finalul campionatului lucrurile vor merge în direcţia pe care eu o aştept şi ne dau speranţe mari pentru ca la anul să construim o echipă competitivă care la anul să atace cu şanse reale play off-ul, atunci cu siguranţă că voi avea continuitate"
. a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbbecaliedi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare