Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Momente tensionate după Dinamo - Poli Iaşi! Silviu Lung Jr. s-a răstit la colegi, Andrei Gheorghiţă a plâns în hohote

VIDEO EXCLUSIV | Momente tensionate după Dinamo - Poli Iaşi! Silviu Lung Jr. s-a răstit la colegi, Andrei Gheorghiţă a plâns în hohote

Superliga

Comentarii

Dinamo a obţinut dramatic victoria în meciului cu Poli Iaşi, scor 1-0. Ahmed Bani a izbutit să înscrie în prelungirile partidei, la capătul unei partide în care ”câinii” au jucat cu un om în plus preţ de peste 70 de puncte.

Deşi Poli Iaşi a rămas în 10 oameni după doar 20 de minute, moldovenii au arătat bine în multe momente de joc şi chiar au ratat câteva ocazii importante de a marca. Dinamo a controlat ostilităţile, însă a reuşit să dea lovitura abia în prelungirile partidei prin Ahmed Bani.

Victoria a adus trei puncte uriaşe pentru ”câini”, care au urcat pe 13 şi au depăşit-o pe Poli Iaşi. De cealaltă parte, echipa lui Tony rănâne singura echipă fără victorie din play-out, alături de FCU Craiova 1948.

Nervii au cedat după Dinamo - Poli Iaşi! Silviu Lung Jr. a acceptat cu greu înfrângerea

După finalul partidei. reporterii Orange Sport au surprins o discuţie tensionată între Silviu Lung Jr, căpitanul Iaşiului, şi câţiva dintre coechipierii săi care nu au mers la vestiare. Din imaginile de pe Arcul de Triumf, se poate observa că Samayoa era principalul ”vizat” de portarul moldovenilor.

Andrei Gheorghiţă ,tânărul mijlcoaş al echipei oaspete, a plâns în hohote, cel mai probabil simţindu-se vinovat de golul primit în prelungiri, şi a fost consolat de Gabriel Moura. 

  • VIDEO cu imaginile tensionate de la finalul meciului Dinamo 1-0 Poli Iaşi

 

Afla mai multe despre: dinamopoli iaşisuperliga 

viewscnt
Articole similare