Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Noi incidente între Mirko Pigliacelli şi ultraşii Craiovei! Final incendiar de meci pe stadion. Fanii au reacţionat

VIDEO EXCLUSIV | Noi incidente între Mirko Pigliacelli şi ultraşii Craiovei! Final incendiar de meci pe stadion. Fanii au reacţionat

Superliga

Comentarii

U Craiova a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-1, dar singurul fotbalist care nu s-a putut bucura a fost Mirko Pigliacelli. Portarul a fost huiduit şi înjurat de-a lungul partidei, iar la final tenisiunea a continuat.

Mirko Pigliacelli, în conflict cu ultraşii lui U Craiova

Peluza Nord Craiova a dezvăluit presupusele "păcate" ale lui Mirko Pigliacelli, după plecarea lui Victor Piţurcă, iar la primul meci oficial din 2020 a fost taxat dur. Italianul a fost huiduit şi înjurat de ultraşii de la peluză cu Gaz Metan în aproape toate momentele în care a atins balonul. În schimb, portarul titular a fost apărat de suporterii de la tribune, care l-au aplaudat. 

Incidente după U Craiova - Gaz Metan

Mirko Pigliacelli s-a alăturat colegilor, iar echipa a făcut turul stadionului pentru a sărbători alături de fanii rămaşi. În dreptul tribunei II, toţi fotbaliştii au fost aplaudaţi, iar Mirko Pigliacelli şi-a dat tricoul unui fan.

Problemele au apărut în dreptul peluzei ocupate de ultraşii lui U Craiova. În momentul în care a apărut şi Mirko Pigliacelli, fanii din peluză au izbucnit. 

Italianul a fost fluierat şi huiduit, în timp ce colegii l-au îmbrăţişat, pentru a-i arăta că-l susţin. Dacă peluza nu l-a acceptat, ceilalţi fani l-au aplaudat şi i-au scandat numele. 

FOTO | Fanii îi cer plecarea lui Mirko Pigliacelli. Ce s-a întâmplat în ziua meciului cu Gaz Metan

VIDEO | U Craiova - Gaz Metan 3-1 (Cicâldău 7, 26, Cosic 62 / M. Constantin 37)

Afla mai multe despre: mirko pigliacellimirko pigliacelli fanimirko pigliacelii u craiovauniversitatea craiovau craiova gaz metan 

viewscnt
Articole similare