Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruptură totală între ultraşii Craiovei şi Mirko Pigliacelli! Italianul, înjurat de o peluză întreagă: ce s-a întâmplat cu Gaz Metan

VIDEO | Ruptură totală între ultraşii Craiovei şi Mirko Pigliacelli! Italianul, înjurat de o peluză întreagă: ce s-a întâmplat cu Gaz Metan

Superliga

Comentarii

Nu mai există cale de împăcare între Peluza Nord Craiova şi Mirko Pigliacelli. După mesajele dure publicate de ultraşi, la meciul cu Gaz Metan s-a trecut la înjurături.

Mirko Pigliacelli a fost înjurat şi fluierat de Peluza Nord Craiova în partida cu Gaz Metan, din Liga 1, prima de la revenirea în poartă a italianului. De asemenea, portarul a fost înjurat în a doua repriză, în momentul degajării mingii. 

Deşi între Peluza Nord Craiova şi Mirko Pigliacelli există un conflict, ceilalţi suporteri l-au aplaudat şi au taxat atitudinea ultraşilor din meciul cu Gaz Metan. 

Reacţia Craiovei a venit din partea preşedintelui Sorin Cîrţu: "Fanii vin să susţină echipa. Să fie alături de noi şi e normal să-l susţină. Reţelele de socializare sunt ceva, meciul e altceva. Nu trebuie să pună nimeni presiune pe cineva. Nu are nicio vină cu ce s-a întâmplat", a declarat oficialul Craiovei pentru Telekom Sport, înainte de startul meciului cu Gaz Metan. 

FOTO | Fanii îi cer plecarea lui Mirko Pigliacelli. Ce s-a întâmplat în ziua meciului cu Gaz Metan

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliu craiovauniversitatea craiovamirko pigliacelli fani craiova 

viewscnt
Articole similare