Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol de cascadorii râsului în Voluntari - Argeş! Popa şi Briceag, vinovaţi la a doua reuşită a piteştenilor. Explicaţia portarului: ”Asta a fost”

VIDEO | Gol de cascadorii râsului în Voluntari - Argeş! Popa şi Briceag, vinovaţi la a doua reuşită a piteştenilor. Explicaţia portarului: ”Asta a fost”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a reuşit să încheie seria bună a lui FC Voluntari, impunându-se cu 2-0 în deplasarea împotriva formaţiei ilfovene.

FC Argeş a reuşit să plece cu trei puncte din deplasarea de la Voluntari, după ce a învins-o cu 2-0 pe formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu. Dacă primul gol, marcat de Denis Dumitraşcu, a fost unul creat pe emritul piteştenilor, cel de al doilea a fost un cadou oferit oaspeţilor.

Briceag a vrut să îi paseze balonul portarului Popa, însă a lovit mingea prea tare, iar goalkeeper-ul nu a putut prelua. Din piciorul său, balonul a sărit direct la Antun Palic, care a profitat şi a înscris. Faza a avut loc în minutul 80, iar, cu ilfovenii deja conduşi, a fost picătura care a umplut paharul şi a încheiat seria pozitivă a formaţiei pregătite de Liviu Ciobotariu.

Gol de cascadorii râsului în Voluntari - Argeş!

În urma partidei, Mihai Popa a încercat să găsească o explicaţie pentru greşeala sa şi a lui Briceag. Portarul a spus că voia să preia, nu să degajeze, astfel că atunci când balonul a venit prea puternic, nu a mai putut nici să îl controleze, nici să îl trimită cât mai departe: ”A vrut sa imi dea pasă, a pasat tare, eu nu am putut să controlez mingea şi asta a fost”, a spus Mihai Popa.

Igor Armaş a vorbit şi eld espre înfrângerea suferită, recunoscând că meciul s-a pierdut pe propriile greşeli: ”Am întâlnit o echipă foarte bună, am avut ocazii multe, în prima repriză trebuia să marcăm şi pe greşelile noastre am primit două goluri”, a adăugat Armaş.

Afla mai multe despre: voluntari argeşfc voluntarifc argeşliga 1mihai popa 

viewscnt
Articole similare