Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucrurile au DEGENERAT la finalul meciului lui Hagi! Fostul fotbalist al FCSB, reacţie necontrolată în faţa camerelor

VIDEO | Lucrurile au DEGENERAT la finalul meciului lui Hagi! Fostul fotbalist al FCSB, reacţie necontrolată în faţa camerelor

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Academica Clinceni şi Viitorul s-a lăsat cu scandal. Antrenorul Ilie Poenaru şi fotbalistul Gabriel Matei au cedat la finalul celor 90 de minute. Cuvintele grele şi reproşurile au fost îndreptate împotriva centralului Lucian Rusandu.

VIDEO | Clinceni - Viitorul 2-3 (Cebotaru 44, Şut 56, Rivaldinho 78 / Ganea 19, Iancu 74 pen)

Viitorul a câştigat cu 3-2 meciul jucat pe terenul Clinceniului. Echipa "Regelui" a deschis scorul, prin Ganea (19), apoi Cebotaru şi Şut au întors scorul, în minutele 44 şi 56. Ultimul cuvânt l-a avut Viitorul, prin Iancu (74, penalty) şi Rivaldinho (78), care au adus victoria pentru trupa constănţeană. 

Gabi Matei a cedat la finalul meciului. Ilie Poenaru s-a certat cu arbitrii

Academica Clinceni a condus-o cu scorul de 2-1 pe Viitorul până în minutul 64, atunci când centralul din Sf. Gheorghe a dictat penalty pentru oaspeţi, iar Iancu a transformat de la punctul cu var. Gazdele şi-au jucat cartea până la finalul meciului, pentru a obţine un rezultat bun în vederea evitării retrogradării. 

Totuşi, după fluierul final, antrenorul Ilie Poenaru şi fotbalistul Gabi Matei au răbufnit. Tehnicianul care a fost dorit de FCSB înainte de numirea lui Bogdan Vintilă a fost surpins în timp ce-şi căuta dreptatea în faţa arbitrilor, în timp ce fundaşul dreapta a răbufnit. 

Gabi Matei nu s-a abţinut la adresa brigăzii conduse de Lucian Rusandu: "E penalty inventat şi astea... Muncim în fiecare zi! Avem familii, muncim! Nu am venit să vă bateţi voi joc de noi!", a strigat fotbalistul Academicii Clinceni, la final. 

Academica Clinceni şi Viitorul, nemulţumite de maniera de arbitraj

Ilie Poenaru a acuzat întreaga manieră de arbitraj a lui Rusandu şi a arbitrajelor de care a avut parte Academica Clinceni în acest sezon. După a doua etapă din play-out, nou-promovata este pe locul 5, cu 14 puncte, unul peste ocupanta locului de baraj, Chindia Târgovişte şi două peste Poli Iaşi, prima echipă din zona roşie.

Inclusiv Viitorul a avut lucruri de reproşat. Fostul jucător al FCSB-ului, Gabriel Iancu, a avut puterea să glumească după intensul meci disputat de echipa sa la Clinceni. El şi-a îndreptat tunurile spre arbitrajul centralului Lucian Rusandu: ”Mi s-a părut că tot meciul a dat faulturi. Un penalty se vede mai uşor, dar faulturile mici, nu. Merloi dacă puneai mâna pe el, aşa, cădea, că e cât o vrăbiuţă şi i s-a dat fault non stop” a mărturisit Iancu, după meci.

Afla mai multe despre: gabriel mateiacademica clinceni viitorulviitorulacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare