Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lui Puşcaş i s-au înmuiat genunchii! Atacantul român a căzut inexplicabil din picioare la ultimul meci al lui Genoa

VIDEO | Lui Puşcaş i s-au înmuiat genunchii! Atacantul român a căzut inexplicabil din picioare la ultimul meci al lui Genoa

Serie A

Comentarii

George Puşcaş a bifat al doilea meci din acest sezon pentru Genoa, în deplasarea de la Udinese, în care ”grifonul” a scăpat printre degete victoria.

Fostul atacant al lui Inter a fost introdus pe teren de Alberto Gilardino în locul lui Mateo Retegui, în minutul 78, după ce fotbalistul născut în Argentina a acuzat probleme medicale. Puşcaş nu a avut nicio realizare în sfertul de oră petrecut pe gazon, dar putea aduce liniştea în tabăra oaspeţilor.

În minutul 84, la scorul de 2-1 pentru Genoa, Junior Messias l-a depăşit pe Perez pe flancul drept, dar Silvestri a reţinut centrarea braziilianului, care îl viza pe George Puşcaş. Românul a căzut inexplicabil din picioare în momentul în care se demarca şi şi-a pus mâinile în cap, deşi nu putea face mai mult la faza respectivă, datorită inspiraţiei portarului friulan.

VIDEO cu faza la care Puşcaş a căzut din picioare

 

Afla mai multe despre: genoapuşcaşserie a 

viewscnt
Articole similare