Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Ciobotariu pentru fiul său: "Trebuie să-l asculte pe Rednic". Regretă plecarea unui jucător: "Este o mare pierdere"

VIDEO | Mesajul lui Ciobotariu pentru fiul său: "Trebuie să-l asculte pe Rednic". Regretă plecarea unui jucător: "Este o mare pierdere"

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu şi-a învins fosta echipă, Dinamo, scor 1-0, şi totodată pe fiul său. La final, antrenorul a ţinut să îi transmită un mesaj jucătorului, dar a explicat şi plecarea unui jucător de la FC Botoşani.

"Nu ascund faptul că discut foarte mult cu Denis, dar de fiecare dată îi spun să asculte ce trebuie să asculte antrenorul. În momentul de faţă i-a dat şansă, îi sunt recunoscutor lui Rednic. Aşa poate să crească în favoare", a spus Liviu Ciobotariu despre duelul cu fiul său. 

La flash interviul de după, Denis Ciobotariu a zis că nu a primit destule şanse la Dinamo.

Ciobotariu a vorbit şi despre plecarea lui Fabbrini de la FC Botoşani, mai multe detalii AICI: "Este un jucător fabulos, spectaculosc, de care Botoşianul avea nevoie, însă el e la final de contract. Am încercat, i-am propus un contract, dar a ales să meargă în altă parte. Pentru mine este un caracter foarte bun, s-a pregătit fantastic, a jucat la fel. Este o pierdere mare".

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosani 

viewscnt
Articole similare