Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panică la City înaintea finalei cu Inter. Erling Haaland a fost la un pas de o accidentare stupidă. Ce s-a întâmplat

VIDEO | Panică la City înaintea finalei cu Inter. Erling Haaland a fost la un pas de o accidentare stupidă. Ce s-a întâmplat

Premier League

Comentarii

Erling Haaland a fost aproape de o accidentare inedită, cu doar o zi înainte de meciul sezonului.

La antrenamentul oficial al lui Manchester City, Haaland s-a împiedicat de lada frigorifică în care se aflau sticlele de apă ale ”cetăţenilor”. Din fericire pentru Guardiola, ”tunul” din atacul campioanei Angliei s-a ridicat imediat fără probleme. Aflat la câţiva zeci de metri distanţă de norvegian, Pep Guardiola a stat cu privirea fixată pe ”maşinăria de goluri” din atacul echipei sale.

VIDEO cu momentul în care Haaland se împiedică de lada frigorifică

 

Norvegianul a fost ales jucătorul sezonului de către public, căpitanii celor 20 de cluburi din Premier League şi un grup de experţi în fotbal. De asemenea, a fost desemnat Fotbalistul Anului de către Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal, după ce a obţinut 82% din voturi.

Haaland, care are doar 22 de ani, a depăşit în acest sezon recordul anterior de 34 de goluri într-o singură campanie în Premier League, record împărţit atunci de Andy Cole şi Alan Shearer şi care a rezistat aproape trei decenii. Premiul revine pentru a patra oară consecutiv unui jucător de la City, Kevin De Bruyne câştigând această distincţie în 2019-2020 şi 2021-2022, iar Ruben Dias în 2020-2021.

Manchester City poate câştiga primul Champions League din istoria clubului, dacă o va învinge pe Internazionale. Meciul va avea loc pe 10 iunie, de la ora 22:00 la Istanbul şi va fi transmis în direct de Orange Sport.

Afla mai multe despre: erling haalandinter 

viewscnt
Articole similare