Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pericol dublu pentru jucătorii lui FCSB la Iaşi: "Este un meci de război. Sunt riscuri de a te accidenta"

VIDEO | Pericol dublu pentru jucătorii lui FCSB la Iaşi: "Este un meci de război. Sunt riscuri de a te accidenta"

FCSB

Comentarii

FCSB se deplasează duminică seara la Iaşi, pentru partida cu Poli, echipă care în sezonul trecut i-a îndepărtat de titlul de campioni. Florinel Coman a depistat un pericol dublu pentru partida de la Iaşi, nu doar jucătorii trimişi în teren de Stoican, ci şi suprafaţa de joc.

"Este un teren foarte greu, sunt riscuri de a te accidenta, dar la ora meciului trebuie să uităm de alte probleme şi să jucăm un fotbal pe care îl ştim", a spus Coman despre terenul de la Iaşi, acolo unde se înregistrează temperaturi negative şi unde a nins în această săptămână. 

Obiectivul nu se schimbă la FCSB, iar încă un an fără titlu pentru "roş-albastri" ar fi un dezastru, fapt recunoscut şi de "Mbappe": "Normal. Sunt cei mai valoroşi jucători aici, aţi văzut că Steaua ia cei mai valoroşi jucători din ţară şi trebuie să ne ridicăm la aşteptările patronului"

În plus, jucătorii lui Poli vor fi influenţaţi de declaraţiile lui Stoican de la conferinţa de presă premergătoare partidei: "Vă daţi seama, ei vor juca altfel, vor fi foarte motivaţi, dar trebuie să mergem acolo să facem un meci foarte bun şi să luăm cele 3 puncte. Orice echipă joacă altfel cu noi, dar suntem Steaua şi mergem să câştigăm orice meci. Este un meci de război cu cei de la Iaşi, aşa joacă, pe forţă, pe motivaţie şi cred eu că vom avea un meci foarte dificil. Trebuie să ne luăm revanşa de anul trecut".

CITEŞTE ŞI: VIDEO | "Îi mâncăm pe toţi!". Mesajul războinic al lui Stoican înaintea meciului cu FCSB: "Atât vreau să văd şi eu"

Poli Iaşi - FCSB, în direct, duminică, de la 20:30, la Telekom Sport 1. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, intră aici: telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbpoli iasi fcbsliga 1 

viewscnt
Articole similare