Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG - FC Barcelona 2-3. Partidă stelară pe Parc des Princes! Xavi şi Raphinha, seară magică la Paris. Catalanii au prima şansă la calificare

VIDEO | PSG - FC Barcelona 2-3. Partidă stelară pe Parc des Princes! Xavi şi Raphinha, seară magică la Paris. Catalanii au prima şansă la calificare
Comentarii

PSG a pierdut turul sfertului cu Barcelona, scor 2-3, la capătul unei partide nebune.

PSG - FC Barcelona 2-3 (Dembele 48, Vitinha 51/ Raphinha 37, 62, Christensen 77), în direct la Orange Sport 1

Echipele de start

  • PSG: Donnarumma - Marquinhos, L. Hernandez, L. Beraldo, N. Mendes - Lee, Vitinha, F. Ruiz - Dembele, Asensio, Mbappe
  • Rezerve: Navas, Tenas, Ugarte, G. Ramos, Danilo, K. Muani, Soler, Barcola, Zaire-Emery, Skriniar, Mayulu, Zague
  • Barcelona: Ter Stegen - Kounde, R. Araujo, Cubarsi, J. Cancelo - S. Roberto, De Jong, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Raphinha
  • Rezerve: I. Pena, Astralaga, I. Martinez, F. Torres, pedri, J. Felix, Christensen, Alonso, O. Romeu, Roque, Fermin, Fort

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 2-3.

Min 77. GOOOOOOOOL BARCELONAA!!! Andreas Christensen înscrie cu capul după o lovitură de colţ.

Min 62. GOOOOOOOOL BARCELONAA!!! Raphinha îl execută pe Donnarumma cu o execuţie de mare fineţe, servit magistral de Pedri.

Min 54. Ocazie uriaşă pentru PSG! Barcola loveşte transversala porţii lui Ter Stegen! 

Min 51. GOOOOOOOL PSG! Start nebun de repriză secundă! Vitinha îi aduce pe francezi în avantaj, la capătul unei acţiuni creionate superb de trupa lui Luis Enrique.

Min 48. GOOOOOOOL PSG! Ousmane Dembele îl execută pe Ter Stegen cu un şut puternic, din interiorul careului.

Min 46. A început repriza secundă!


Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 0-1.

Min 37. GOOOOOOOOOL BARCELONA! Seară de coşmar pentru Donnarumma! Italianul gafează nepermis, iar Raphinha înscrie din faţa porţii.

Min 23. Ocazie pentru Barcelona! Donnarumma se întinde şi respinge în corner şutul lui Raphinha.

Min 20. Ocazie pentru Barcelona! Nuno Mendes scoată de pe linia porţii lovitura de cap a lui Robert Lewandowski.

Min 6. Ocazie pentru Barcelona! Raphinha ratează o şansă bună de a deschide scorul.

Min. 1 A început meciul. 


Neînvinsă din 7 noiembrie 2023, cu 27 de meciuri consecutive fără eşec, PSG primeşte astăzi vizita catalanilor de la FC Barcelona. Cele două se întâlnesc la trei ani de la ultimul duel direct. În primăvara anului 2021, PSG s-a impus cu 5-2, la general, şi s-a calificat în sferturile de finală. În ultimul meci disputat, la finalul săptămânii trecute, PSG şi-a permis luxul de a scoate doar o remiză în meciul de pe propriul teren cu ultima clasată, Clermont, având un avans de zece puncte în fruntea clasamentului.

De partea cealaltă, FC Barcelona are şi ea un parcurs perfect. Catalanii vin după 11 meciuri consecutive fără înfrângere şi sunt şi mult mai odihniţi faţă de adversarii de astăzi. FC Barcelona a jucat ultimul meci oficial pe 30 martie, o victorie la limită, scor 1-0, în duelul cu Las Palmas.

Luis Enrique şi Xavi sunt adversari în premieră ca antrenori. Întrebat cine a însemnat mai mult pentru Barcelona, Luis Enrique a răspuns arogant.

PSG - FC Barcelona LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1

"Fără discuţie, eu! Nu, nu, nu e o opinie. Uitaţi-vă la numere! Vedeţi titlurile! Vedeţi trofeele!" , a spus Luis Enrique.

Ca jucător, Xavi a câştigat în tricoul catalanilor 25 de trofee, de 3 ori mai multe ca Luis Enrique. Ca antrenor, însă, cel care o conduce acum pe PSG este mult peste Xavi. 9 trofee are în palmares Luis Enrique, faţă de cele două din vitrina actualului antrenor al catalanilor.

Afla mai multe despre: psg barcelona 

viewscnt
Articole similare