Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Xavi, prezentat oficial pe Camp Nou! Mii de fani ai Barcelonei au venit să îl întâmpine pe noul tehnician

VIDEO | Xavi, prezentat oficial pe Camp Nou! Mii de fani ai Barcelonei au venit să îl întâmpine pe noul tehnician

FC Barcelona

Comentarii

În cursul zilei de luni, Xavi a fost prezentat oficial de Barcelona, după ce venirea sa fusese confirmată de club devreme sâmbătă dimineaţa.

După un an şi două luni pe banca Barcelonei, Ronald Koeman a fost demis de club. O înfrângere cu Rayo Vallecano a fost picătură ce a umplut paharul, iar batavul a fost dat afară de Joan Laporta.

După câteva meciuri sub conducerea lui Sergi Barjuan, Barcelona va avea un nou tehnician după pauza internaţională. Xavi a semnat oficial cu formaţia catalană şi va prelua conducerea echipei de luni.

Ibericul s-a zbătut să îşi rezilieze constractul cu Al Sadd pentru a semna cu fosta sa echipă, însă formaţia qatareză nu voia să renunţe la tehnicianul său, astfel că numirea sa a durat mai mult decât aniticpat.

Devenise clar de o vreme că Xavi avea să fie următorul principal al Barcei, astfel că a fost doar o chestiune de timp până ca acesta să revină la clubul unde a făcut istorie.

Luni, fostul mijlocaş a fost prezentat oficial de preşedintele Joan Laporta, în faţa a câteva mii de fani. Xavi va avea la dispozţie două săptămâni să îşi pună echipa la punct, deşi mai mulţi jucători au să fie plecaţi la echipele naţionale.

Pe contul oficial de Twitter, Barcelona a postat mai multe videoclipuri cu prezentarea noului tehnician. Acesta a semnat contractul, valabil până în 2024, în faţa fanilor şi a ţinut un scurt discurs.

Xavi, prezentat oficial pe Camp Nou!

Afla mai multe despre: barcelonaxavi 

viewscnt
Articole similare