Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a revenit şi este mai fericit ca oricând: "A fost frumos, normal că eşti emoţionat". Ce a făcut în SUA | EXCLUSIV

Viorel Moldovan a revenit şi este mai fericit ca oricând: "A fost frumos, normal că eşti emoţionat". Ce a făcut în SUA | EXCLUSIV

Diverse

Comentarii

Expertul Orange Sport, Viorel Moldovan (51 de ani), trece printr-o perioadă fericită. Recent s-a întors din SUA cu ultimele veşti care i-au bucurat familia.

Vestea care l-a făcut fericit pe Viorel Moldovan: "Am stat în SUA peste o lună de zile"

Fostul atacant al României, cu 25 de goluri în 70 de meciuri, s-a întors din SUA, iar joi a fost prezent la Orange Sport, unde a dezvăluit că reprezentanţii a două cluburi din Germania au venit să vadă România - Elveţia, pe Arena Naţională

În ultima perioadă, Viorel Moldovan a luat o pauză de la fotbalul românesc şi a luat parte la un eveniment special pentru familia sa. 

Marele fotbalist al României a petrecut peste o lună în SUA, unde a asistat la starea civilă a fiului său, Gianluca, alături de soţie şi familie. 

"Mă lupt cu fusul ăsta orar, nu-mi revin de o săptămână nicicum. Am stat (n.r. - în SUA) peste o lună de zile. A fost starea civilă a băiatului meu (n.r. - Gianluca). Mai avem etape de parcurs, dar a fost bine. 

A fost frumos, normal că eşti emoţionat. Muzică latino a fost, normal, dacă soţia e din Peru. Normal, nu avea cum să nu fie, trebuie, trebuie", a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport. 

Viorel Moldovan este căsătorit cu Elena. Cei doi au împreună doi copii, Gianluca şi Francesca.

De-a lungul carierei de antrenor, Viorel Moldovan le-a condus pe: FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid, România U21, Auxerre, Chindia şi Petrolul. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanviorel moldovan familieviorel moldovan fiu gianluca 

viewscnt
Articole similare