Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Iacob rupe tăcerea într-o conferinţă de presă despre situaţia de la Dinamo! "E o incompatibilitate. Avem nevoie de bani, nu putem proiecta clubul aşa cum ne-am dorit"

Vlad Iacob rupe tăcerea într-o conferinţă de presă despre situaţia de la Dinamo! "E o incompatibilitate. Avem nevoie de bani, nu putem proiecta clubul aşa cum ne-am dorit"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, a susţinut că există "o incompatbilitate de viziune" cu acţionarii clubului. El a atras atenţia asupra faptului că e nevoie de finanţare în club în acest moment, pentru a respecta proiectul pus la cale.

Vlad Iacob, despre situaţia la Dinamo

Acţionarii de la Dinamo Bucureşti pregătesc debarcarea administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, în Adunarea Generală a Acţionarilor. 

Înainte, Vlad Iacob a prezentat, într-o conferinţă de presă, varianta sa a ceea ce se întâmplă în clubul alb-roşu.  

"Nu mă folosesc de presă, nu consider că sunt într-un război şi nu ezit să relatez transparent ce se întâmplă în club. Sunt diferenţe de viziune cu acţionarii clubului, dar nu suntem într-un război. Între mine, Red&White şi domnul Nicolescu e o incompatibilitate de viziune. 

Dinamo are nevoie de finanţare acum, clubul nu poate angaja persoane de nivel înalt, aşa cum ar fi nevoie. Trebuie finanţare acum, rapidă, serioasă. Am contribuit din plin la bugetare, la previziuni, chiar la conturarea proiectului Red&White. Uşor, uşor a fost alterat, iar acum e de nerecunoscut. Nu mai are elementele pentru are a fost constituit.

Am pus bazele proiectului, într-adevăr, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Finanţarea pentru club n-a venit. Din cauza lipsei finanţării, nu putem să ne luăm profesioniştii de care avem nevoie. Nu am făcut un studiu bazat pe date. Noi nu ştim ce vor suporterii, ar trebui să facem lucrurile profesionist. Pentru sponsori, e foarte important ca Dinamo să aibă un departament de marketing şi comercial foarte puternic", a declarat Vlad Iacob. 

Vlad Iacob a vorbit şi despre situaţia financiară de la Dinamo

"În interiorul clubului au ajuns sub 1.4 milioane de euro. S-au făcut şi plăţi pentru ridicarea interdicţiei, aproximativ 400.000 de euro. Nu ştiu detaliile din interiorul Red&White, nu ştiu de la cine au venit aceşti bani. Au fost, în total 1.8-1.9 milioane de euro investite. Au mai fost plăţi pentru cantonamente, prime.

Probabil, în total, două milioane de euro au fost investite. Avem o datorie curentă de aproximativ 800.000 de euro şi nu putem proiecta clubul aşa cum ne dorim. Datoriile sunt către furnizori, către ANAF, către oameni care au fost în club, către taxe şi impozite locale şi o tranşă din planul de reorganizare.

Da, ei pot solicita schimbarea mea şi asta au făcut. Legal, au majoritatea necesară pentru asta. Eu vreau ca proiectul să rămână cel discutat la început şi clubul să fie finanţat aşa cum s-a discutat, să vină investitori. Aporturile de până acum au fost cu întârziere şi nu sunt la nivelul estimărilor de atunci. Noi avem nevoie de bani rapid, nu de promisiuni, nu acestea ne ajută. În acest moment nu putem proiecta clubul aşa cum ne-am dorit iniţial" a adăugat Vlad Iacob.

Afla mai multe despre: vlad iacob dinamosituatie financiara dinamo bucurestiactionari dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare