Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Rapidistul Marius Şumudică a anunţat surpriza: "A sosit timpul. O să-i fac pe mulţi să regrete"

Răsturnare de situaţie! Rapidistul Marius Şumudică a anunţat surpriza: "A sosit timpul. O să-i fac pe mulţi să regrete"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a reflectat asupra a felului în care a primit vestea că nu va fi ales pe banca Rapidului şi a anunţat că vrea să facă pace. De asemenea, antrenorul a transmis că se va schimba şi că îi va face să regrete pe cei care l-au criticat pentru felul în care a acţionat.

Marius Şumudică i-a anunţat public pe rapidişti ce are de gând: "Mi-am dat seama"

Schimbarea antrenorului de la Rapid a generat o situaţie tensionată între conducătorii din Giuleşti şi Marius Şumudică, favoritul fanilor. Când a devenit clar că italianul Cristiano Bergodi este ales, Marius Şumudică a izbucnit şi a anunţat că s-a dezis de clubul său de suflet. 

Mai mult, antrenorul liber de contract s-a contrat cu preşedintele Daniel Niculae, dar acum a dat uitării disputa, întrucât vrea să facă pace cu Rapid Bucureşti, notează Fanatik

"Regret un singur lucru. Că din tot ceea ce am făcut, cum m-am comportat, din valorile sentimentale pe care fiecare om le are din momentul în care m-am comportat a părut că mă milogesc. Atât regret. Nu regret absolut nimic.

Eu le doresc baftă celor de la Rapid, inclusiv lui Bergodi şi sper să facă rezultatele pe care şi le doresc. Atât regret", a declarat Marius Şumudică, potrivit sursei citate. 

Marius Şumudică anunţă că va încerca să-şi controleze ieşirile

De altfel, comportamentul tehnicianului i-a atras multe critici. Drept un "circ" a catalogat Marcel Răducanu ce a făcut Marius Şumudică, pentru Orange Sport, iar rapidistul şi-a dat seama că a exagerat de-a lungul carierei. 

"(n.r. nu e momentul să îţi schimb stitlul?) A sosit timpul. O să discutăm. Dacă voi fi angajat la un club.

O să discutăm despre comportamentul lui Şumudică şi o să-i fac pe mulţi să regrete ceea ce au afirmat, fiind avizat să facă lucrul acesta la momentul respectiv fiindcă aşa se întâmpla. O să vedeţi un alt Şumudică.

Mi-am dat seama în carieră că am făcut greşeli. Nu ştiu dacă mă pot schimba la 52 de ani. E adevărat că poate sar calul, dar o fac în momentele de exuberanţă, în momentele care trăim meciul. Eu în momentul în care am intrat pe teren ca antrenor sau la antrenament eu mă transform", a mai spus Marius Şumudică. 

"O să mă încerc să mă cenzurez şi cât posibil la viitoarea echipă pentru binele meu şi cariera mea, fiindcă am ajuns la 52 de ani şi am antrenat şi eu jucători de milioane şi mi-am dat seama cum trebuie să mă comport. 

Când îl antrenezi pe Banega şi Banega îmi dă telefon acum 2-3 zile şi îmi zice hai întoarce-te la Shabab că am nevoie de tine şi de staff-ul tău pentru mine înseamnă mai mult decât orice contract", a adăugat Marius Şumudică pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: marius sumudica rapid bucurestimarius sumudica antrenor rapid bucurestirapid bucuresti superliga 

viewscnt
Articole similare