Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a evitat evenimente reprobabile în tribună la ŢSKA Sofia - Sepsi! "Au aruncat cu sticle, brichete şi cu de toate în noi. Am plecat noi"

Laszlo Dioszegi a evitat evenimente reprobabile în tribună la ŢSKA Sofia - Sepsi! "Au aruncat cu sticle, brichete şi cu de toate în noi. Am plecat noi"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a oferit câteva informaţii direct de la Sofia, unde echipa din Sfântu Gheorghe a reşit surpriza şi a învins-o pe ŢSKA cu 2-0.

Laszlo Dioszegi, de la Sofia: "Din păcate, suporterii lui ŢSKA sunt ultraşi"

Sepsi OSK a învins joi seara, în deplasare, soor 2-0, echipa bulgară ŢSKA Sofia, într-un meci contând pentru prima manşă din turul al doilea de calificare din Conference League.

La final, Laszlo Dioszegi a savurat victoria, dar a dorit să remarce şi comportamentul bulgarilor din jurul său.

"E mai mult decât am visat, eu credeam în 1-1, dar la 2-0 chiar nu am cuvinte. Am meritat acest 2-0 şi cred că putem spune că am făcut cinste fotbalului din România. 

(n.r. - Că i-a supărat pe bulgarii din jur când s-a bucurat) Normal că ne bucurăm, că aşa suntem la meciuri, ne bucurăm. Au aruncat cu sticle, brichete şi cu de toate în noi, dar dăm uitării. Din păcate, suporterii lui ŢSKA sunt ultraşi şi nu trebuia să fie aşa, că e normal ca delegaţia oaspete să se bucure când marchează. Am plecat cu două rânduri mai sus ca să nu se arunce cu apă în noi sau cu sticle. N-o să plec chiar dacă aruncă şi cu bombe în noi, ca o glumă. 

Mai avem un meci de disputat, dar dacă jucătorii noştri vor fi montaţi avem prima şansă de calificare", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Prima Sport

Victorie cu 2-0 pentru Sepsi, care aşteaptă fără mari emoţii returul de săptămâna viitoare, de la Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsi osktska sofia sepsi osk 

viewscnt
Articole similare