Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, debut pe banca lui Neftci într-un meci interzis cardiacillor! PAOK-ul lui Lucescu a dezamăgit teribil. Cum s-au terminat meciurile celor doi

Mutu, debut pe banca lui Neftci într-un meci interzis cardiacillor! PAOK-ul lui Lucescu a dezamăgit teribil. Cum s-au terminat meciurile celor doi
Comentarii

Adi Mutu a debutat pe banca lui Neftci Baku într-un meci pe care, cel mai probabil, nu îl va uita. Azerii au remizat în Conference League pe terenul bosniecilor de la Zeljeznicar, scor 2-2, după un gol marcat la ultima fază a meciului.

Cu un stadion plin şi o atmosferă senzaţională, fosta echipă a lui Edin Dzeko a deschis scorul după un sfert de oră prin Haracic. În minutul 44, azerii au restabilit egalitatea prin autogolul lui Kosoric. ”Briliantul” s-a bucurat doar 10 minute. Amoah a marcat în ultimul minut de prelungire am primei reprize, iar Zeljeznicar a intrat la vestiare cu avantaj minim.

În partea a doua Neftci a forţat, iar fericirea a venit la ultima fază a meciului. Roman Hadzhiyev a înscris cu un voleu de senzaţie din afara careului, după un corner în care apărarea gazdelor s-a bâlbâit. Partida s-a terminat nedecis, iar echipa lui Mutu are prima şansă în returul de la Baku de peste o săptămână.  A fost primul rezultat pozitiv obţinut de ” Briliant” pe banca noii sale echipe după patru înfrângeri consecutive în amicale.

PAOK-ul lui Răzvan, dezamăgirea serii

După un sezon complet ratat pe plan internt, PAOK Salonic a decepţionat şi în Europa. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a remizat pe teren propriu cu Beitar Ierusalim, scor 0-0, la finalul unui meci în care a avut doar două şuturi pe poartă Stefan Schwhab, căpitanul lui Lucescu, a ratat o lovitură de pedeapsă în prima repriză, iar grecii nu au mai pus poarta în pericol de multe ori până la finalul meciului.

Deşi PAOK este în continuare categoric favorită la calificare, returul de peste o săptămână de la Ierusalim este deschis oricărui rezultat.

Afla mai multe despre: adi muturăzvan lucescupaokneftci baku 

viewscnt
Articole similare