Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vorbeşte cu Gigi Becali şi semnezi!". "Stâlpul" de la FCSB se transferă, clubul şi-a dat acordul. Ce salariu va primi

"Vorbeşte cu Gigi Becali şi semnezi!". "Stâlpul" de la FCSB se transferă, clubul şi-a dat acordul. Ce salariu va primi

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut pe finalul ultimului sezon mai mulţi fotbalişti importanţi, care au fost titulari sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă, dar care nu au mai apucat să lucreze cu Toni Petrea. Unul dintre ei e Bogdan Planic (28 de ani), care e în plin conflict cu Gigi Becali. Fundaşul a primit un mesaj clar din partea lui Maccabi Haifa, club cu care negociază şi care i-a oferit un salariu anual de 300.000 de euro.

Situaţia fostului fundaş central al lui FCSB, Bogdan Planic, rămâne una complicată. De câteva luni, sârbul e şomer, după ce a crezut că şi-a rezolvat situaţia când a reziliat contractul unilateral. Gigi Becali a contraatacat şi l-a ameninţat că principala piedică pe care o va pune va fi plata a 10 milioane de euro din partea următorului club al fotbalistului. 

Bogdan Planic poate ajunge la Maccabi Haifa după FCSB. Clubul din Israel pune o condiţie

În timp ce avocatul său şi impresarul se ocupă de litigiul cu Gigi Becali, Bogdan Planic a analizat mai multe oferte în această perioadă, după ce s-a despărţit de FCSB. AEK Atena şi cluburi din Turcia s-au arătat interesate de fostul fundaş de la FCSB, dar s-au retras după ce au aflat despre ameninţările lui Gigi Becali.

În acest moment, Bogdan Planic şi impresarul acestuia se află în negocieri avansate cu echipa din Israel, Maccabi Haifa, care încă nu a reuşit vreun transfer în această vară. 

Conform Sport5.co.il, conducerea clubului i-a transmis sârbului să-şi rezolvă, mai întâi, situaţia cu FCSB şi Gigi Becali: "Discuţiile cu fundaşul sârb continuă. Nu s-a ajuns la o înţelegere încă în privinţa salariului, dar i s-au oferit 300.000 de euro salariu.

Totuşi, Maccabi Haifa i-a transmis lui Planic că trebuie să-şi rezolve problema cu Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) şi Gigi Becali, înainte de a fi transferat", scrie sursa citată.

  • 92 de meciuri a jucat Bogdan Planic pentru FCSB în toate competiţiile. 

Gigi Becali nu renunţă şi vrea 10 milioane de euro

Finanţatorul FCSB susţine că va primi 10 milioane de euro, conform unei clauze din contractul semnat iniţial cu Bogdan Planic: 

"Sunt 100% că voi câştiga (n.r. - procesul), dacă am semnat contract cu el. O să vedem litigiul. Dacă am semnat contractul, cum să aibă dreptate? 10 milioane iau de la el, ori se lasă de fotbal şi nu mai iau nimic. Dar, dacă el joacă fotbal, orice echipă îl ia plăteşte 10 milioane (n.r. - de euro)", a transmis răspicat Gigi Becali.

Dreptatea va fi împărţită de FIFA în litigiul dintre FCSB şi Bogdan Planic. Sârbul a fost cel care a făcut o solicitarea la FIFA prin care a cerut o carte verde provizorie, care să-i permită să se transfere, chiar dacă este în conflict cu FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicfcsbgigi becali fcsbbogdan planic fcsbtransferuri fcsbbogdan planic maccabi haifatransfer bogdan planicsituatie bogdan planic 

viewscnt
Articole similare