Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi îi transmite lui Dembele să renunţe la pretenţiile financiare şi să rămână la Barca: ”I-am prezentat un proiect care ar trebui să fie mai important ca aspectul economic”

Xavi îi transmite lui Dembele să renunţe la pretenţiile financiare şi să rămână la Barca: ”I-am prezentat un proiect care ar trebui să fie mai important ca aspectul economic”

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele este pe picior de plecare de la Barcelona, însă Xavi speră să ţină de francez.

Barcelona trece printr-una dintre cele mai grele perioade din istoria sa, din pricina problemelor financiare de la club.

Mulţi jucători importanţi au fost nevoiţi să părărsească formaţia catalană, inclusiv legendarul Leo Messi, a cărui plecare a fost cea mai grea lovitură încasată de Barca vreodată.

Astfel, Xavi este nevoit să se bazeze pe jucători tineri, produşi de La Masia, alături de celelalte staruri rămase în lot.

În vârstă de doar 24 de ani, Ousmane Dembele este unul dintre jucătorii în jurul cărora Xavi voia să îşi construiască echipa, aşa cum a declarat şi când a semnat cu clubul.

Tânărul antrenor a dezvăluit că este o prioritate pentru el ca francezul să semneze un nou contract, însă negocierile stagnează din pricina cererilor halucinante făcute de Dembele.

În conferinţa de presă dinaintea partidei cu Mallorca, Xavi a vorbit despre situaţia fotbalistului adus pe 135 de milioane de la Dortmund.

Xavi îi transmite lui Dembele să renunţe la pretenţiile financiare şi să rămână la Barca

Tehnicianul Barcei a dezvăluit că i-a prezentat lui Dembele un proiect care ar trebui să fie mai important decât ”aspectul economic”.

Nu sunt dezamăgit de Dembele. Este un proces de negociere şi reprezentanţii celor două părţi acţionează în interesul lor.

Clubul a avut o poziţie clară, aşteptăm ca Dembele să facă o mutare. Am vorbit din nou cu Dembele şi sper că viziunile noastre se vor apropia.

Este un jucător foarte bun, care ne poate ajuta mult. Avem nevoie de el şi trebuie să conştientizeze că este o oportunitate bună şi pentru el, pe care nu poate să o rateze.

Nu cred că Dembele va fi mai fericit în altă parte decât la Barcelona.

I-am spus că este la cel mai bun club din lume şi i-am prezentat un proiect sportiv care ar trebui să fie mai important decât aspectul economic.

Cred că oferta clubului pentru jucător este fantastică, vom vedea deznodământul în zilele următoare”, a declarat Xavi.

Afla mai multe despre: ousmane dembele 

viewscnt
Articole similare