Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zborul misterios făcut de Roman Abramovic. Lovitură de teatru în cazul vânzării lui Chelsea. Unde a fost surprins avionul său: ”Semnăm în curând”

Zborul misterios făcut de Roman Abramovic. Lovitură de teatru în cazul vânzării lui Chelsea. Unde a fost surprins avionul său: ”Semnăm în curând”galerie foto

Premier League

Comentarii

Roman Abramovic ar putea veni cu o nouă surpriză. Miliardarul rus ar putea să o vândă pe Chelsea unui om de afaceri necunoscută în lumea fotbalului.

Roman Abramovic a anunţat că Chelsea este de vânzare după ce Rusia a invadat Ucraina. Prieten bun cu Vladimir Putin, miliardarul rus ar putea suferi din cauza sancţiunilor impus Rusiei de comunitatea internaţională.

Zilele trecute, Roman Abramovic a oferit fără să vrea indicii despre un potenţial cumpărător, după ce avionul său a fost urmărit prin aplicaţiile de profil.

Zbor misterios făcut de Roman Abramovic. Unde a fost surprins avionul său

Roman Abramovic a cumpărat-o pe Chelsea în anul 2003, când s-a şi stabilit la Londra. În toti aceşti ani, clubul londonez a avut cea mai de succes perioadă din istoria sa, cu 21 de trofee cucerite.

Însă epoca Roman Abramovic este la final. Miliardarul rus este vizat de sancţiuni după ce Rusia a invadat Ucraina şi ar putea pierde mare parte din avere.

Considerat unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, Roman Abramovic şi-a scos deja la vânzare proprietăţile din Londra, dar şi clubul Chelsea.

Pe lista potenţialilor cumpărători se află mai mulţi miliardari, printre care şi un elveţian, însă până acum nu s-a ajuns la vreun acord. Însă Roman Abramovic ar putea surprinde din nou.

Potrivit Daily Mail, oligarhul rus în vârstă de 55 de ani a efectuat un zbor misterior în Turcia şi avionul său a fost surprins în timp ce se deplasa pe traseul Ankara Istanbul.

În Turcia, Roman Abramovic a negociat vânzarea lui Chelsea către miliardarul turc Muhsin Bayrak, reprezentantul uneia dintre cele mai bogate familii din Turcia.

Muhsin Bayrak deţine o avere de aproximativ 8 miliarde de lire sterline şi are afaceri în construcţii, turism, energie, dar şi în zona cripto.

Interesant este că Mushin Bayrak a confirmat negocierile pentru cumpărarea lui Chelsea: „Negociem condiţiile achiziţiei lui Chelsea cu avocaţii lui Roman Abramovici.

Suntem în faza de negociere pentru semnături. Vom arbora în curând steagul turc la Londra. Noi am făcut oferta.

Procesul de negociere s-a încheiat şi plănuim să semnăm în curând. Această vânzare este importantă pentru Turcia”, a declarat Mushin Bayrak, citat de Daily Mail.

Mushin Bayrak este preşedintele companiei pe care o deţine, AB Group Holding, prin care a realizat investiţii în turism, criptomonede şi construcţii.

Potrivit The Sun, Mushin Bayrak ar avea legături cu Partidul Justiţiei şi Dezvoltării, care se află la putere în Turcia şi care este controlat de Recep Erdogan.

Afla mai multe despre: abramovic 

viewscnt
Articole similare