Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeci de materiale pirotehnice la România - Elveţia, ascunse pe Arena Naţională. Anunţul făcut de Jandarmeria Bucureşti

Zeci de materiale pirotehnice la România - Elveţia, ascunse pe Arena Naţională. Anunţul făcut de Jandarmeria Bucureşti

Echipa națională

Comentarii

La meciul România - Elveţia au fost ascunse 81 de materiale pirotehnice în diferite zone ale Tribunei 2, anunţă Jandarmeria Bucureşti.

Jandarmeria Bucureşti: 81 de materiale pirotehnice ascunse în diferite zone ale Tribunei 2

Jandarmeria Bucureşti anunţă că în urma verificărilor efectuate la meciul România - Elveţia, din preliminariile EURO 2024, au fost depistate 81 de materiale pirotehnice, ascunse în diferite zone ale Tribunei II de la Arena Naţională, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Jandarmeria Capitalei anunţă va executa controale preventive asupra persoanelor şi autovehiculelor, cu scopul de a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise de cadrul normativ actual.

Meciul dintre România şi Elveţia a început la ora 21.45, pe Arena Naţională, ale cărei tribune sunt pline.

Înainte de start, imnul României a fost cântat de Andra, căreia i s-a alăturat întregul stadion. Meciul este arbitrat de italianul Davide Massa.

De la aceeaşi oră au loc în grupa I partidele Andorra – Israel şi Kosovo – Belarus.

România este lider în clasamentul grupei, cu 19 puncte, iar Elveţia este pe locul doi, cu 17 puncte. Israel este pe locul 3, cu 12 puncte, Kosovo este pe 4, cu 11 puncte, Belarus pe 5, cu 9 puncte, şi Andorra pe 6, cu două puncte.

S-au calificat la turneul final România şi Elveţia. Israelul mai are o şansă de calificare prin play-off, prin intermediul Ligii Naţiunilor.

Reprezentativa României a obţinut săptămâna trecută, după meciul cu Israel (2-1), calificarea la Campionatul European din 2024.

Tragerea la sorţi a turneului final al Euro 2024 va avea loc în 2 decembrie, la Hamburg.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniajandarmeriemateriale pirotehnice 

viewscnt
Articole similare