Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ianis Hagi, din nou la altă echipă. Pleacă din Spania şi revine într-un alt campionat important: "E sigur"

BREAKING | Ianis Hagi, din nou la altă echipă. Pleacă din Spania şi revine într-un alt campionat important: "E sigur"
Comentarii

Ianis Hagi nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, primind foarte puţine minute din partea antrenorului Luis Garcia.

Cu doar 605 minute jucate în acest sezon din La Liga, în 18 meciuri, Ianis Hagi nu mai face parte din planurile staff-ului tehnic al lui Deportivo Alaves şi în sezonul următor.

Astfel, fără gol marcat în campionat, mijlocaşul român va reveni în vară la Rangers. Deşi presa din Scoţia a scris că Ianis Hagi nu mai intră în vederile băncii tehnice a lui Rangers, Gheorghe Hagi a dezvăluit că fiul său va continua în campionatul Scoţiei.

"La echipa naţională, Ianis s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare. El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este. În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol. Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei.

Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el. Nu uitaţi că vine după o accidentare de un an. Deci nu putem vedea acum forma cea mai bună a lui Ianis, abia la anul îl vom vedea în cea mai bună formă.

El are contract cu Rangers în continuare, el e doar împrumutat la Alaves, nu uitaţi! Deci are contract cu Rangers, asta e sigur! Am citit că nu ar fi dorit nici de Rangers, ceea ce e fals!”, a declarat Gică Hagi la Orange Sport.

  • 2,5 milioane de euro valorează Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare