Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce se întâmpla dacă Drăguşin ajungea la CFR, FCSB sau Craiova?". Verdict în privinţa celui mai scump fotbalist român din istorie

"Ce se întâmpla dacă Drăguşin ajungea la CFR, FCSB sau Craiova?". Verdict în privinţa celui mai scump fotbalist român din istorie

Premier League

Comentarii

Moderatorul emisiunii Sport Report, Dan Udrea, le-a propus invitaţilor un exerciţiu de imaginaţie în privinţa lui Radu Drăguşin, cel mai scump fotbalist român vândut vreodată.

"Puteam bănui unde putea ajunge". Ce s-ar fi întâmplat cu Radu Drăguşin dacă ar fi rămas în România?

Tottenham a anunţat, joi seară, transferul lui Radu Drăguşin, care a semnat un contract pe şase ani. Fundaşul central de 21 de ani a fost cumpărat de la Genoa pentru 20 de milioane de euro plus bonusuri de cinci milioane de euro. 

Radu Drăguşin ar putea debuta contra lui Manchester United, iar Cristi Costache a fost întrebat, la Sport Report, dacă traiectoria apărătorului naţionalei ar fi arătat la fel, dacă ar fi ajuns, în urmă cu câţiva ani, la unul dintre cluburile mari ale României. 

"(n.r. - Ce se întâmpla dacă Drăguşin ajungea la CFR, FCSB, Craiova?) Dacă ar fi progresat e întrebarea. Noi am mai păcălit aşa, cu Man, Mihăilă, Răzvan Marin, care şi-au mai făcut apariţia prin campionatele relativ decente. Nu se ştie dacă s-ar fi îngrijit în acelaşi fel de el. 

Regal a dat o echipă întreagă la CSA Steaua atunci, după care a ajutat la constituirea Rapidului, mai multe grupe au fost preluate de Rapid. Puteam bănui unde putea ajunge. Modul în care a fost îngrijit, aranjat probabil că diferă. 

Riscăm să ajungem şi în partea cealaltă, cu cel mai bun fundaş din lume, dar nu doar el riscă cu acest derapaj, la ce a spus fostul lui antrenor", a declarat fostul oficial de la Rapid, Cristi Costache, la Orange Sport.  

Basarab Panduru a venit în completarea sa: "Drăguşin e un produs al Italiei, mai degrabă. Deja povestea e e frumoasă, un român transferat pe 30 de milioane. Arată frumos el ca fizic, povestea e frumoasă deja", a spus expertul Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin tottenhamtottenham premier leaguetransfer radu dragusin 

viewscnt
Articole similare