Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, nervos pe fanii Rapidului după eşecul cu Farul: ”Cântaţi! Ce vină avem noi?”

Cristiano Bergodi, nervos pe fanii Rapidului după eşecul cu Farul: ”Cântaţi! Ce vină avem noi?”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a fost foarte supărat după meciul cu Farul, pierdut de Rapid cu 1-2.

Tehnicianul italian al giuleştenilor consideră că echipa sa a ratat ocaziile mai mari în meci şi a criticat arbitrajul lui George Găman, pe care l-a înfruntat la câteva secunde după fluierul final.

Mai mult decât atât, fostul fundaş al lui Lazio le-a bătut obrazul suporterilor din Peluza Nord, care au preferat să nu încurajeze echipa, în semn de solidaritate cu ”Bocciu”, care traversează momente grele.

Bergodi a fost dezamăgit de faptul că ultraşii i-au fluierat pe suporterii de la Tribuna II, în momentul în care aceştia şi-au încurajat favoriţii.

Bergodi, dezamăgit de atitudinea suporterilor din Peluza Nord: ”Ne-ar fi dat un sprijin important”

”Nu ne-au surprins, am avut multe ocazii. Am ratat în prima repriză, apoi am luat două goluri pe contraatac, pe greşelile noastre. Am greşit un pic, am jucat prea mult în centru.

Am ratat prin Hasani, Krasniqi a scăpat singur şi s-a oprit. A fost o seară negativă. După ce am luat cartonaşul roşu am încercat.

Am simţit lipsa sprijinului, nu ştiu. Lucrurile întâmplate în ultimele două zile ne-au afectat. Inconştientul lucrează, nu e uşor să le depăşeşti. Această atmosferă cu două tribune aflate lângă echipă şi peluza care nu cântă... ce vină are echipa?! Ce vină avem noi?

Înţelegem protestul, dar se putea da dovadă de altceva, să fie alături de echipă. Ştim că e un moment dificil, dar e un meci de fotbal, stăm aici şi cântăm. Ne-ar fi dat un sprijin important. Au şi fluierat când cântau cei din Tribună. N-am înţeles”, a spus Cristiano Bergodi după meci.

Afla mai multe despre: rapidsuperligăbergodifarul 

viewscnt
Articole similare