Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, atacat de un candidat la preşedenţia Barcelonei: ”Nu el e viitorul nostru. Barca va fi întotdeauna mai presus de orice jucător”

Lionel Messi, atacat de un candidat la preşedenţia Barcelonei: ”Nu el e viitorul nostru. Barca va fi întotdeauna mai presus de orice jucător”

Lionel Messi

Comentarii

FC Barcelona face tot posibilul pentru a îi reînnoi contractul lui Lionel Messi, însă Toni Freixa, candidat la ultimele alegeri prezidenţiale de la clubul catalan, crede că altele ar trebui să fie priorităţile.

Barcelona face tot posibilul pentru reînnoirea contractului lui Messi, însă problemele financiare de la club fac situaţia una foarte complicată. Clubul catalan este nevoit să se despartă de mai mulţi jucători pentru a facilita prelungirea înţelegerii aregentinianului, întrucât La Liga a impus nişte restricţii financiare formaţiei.

Astfel, clubul ”blaugrana” încearcă să se despartă de mai mulţi jucători, printre care Antoine Griezmann, Samuel Umtiti sau Philippe Coutinho, pentru a strânge fondurile necesare prelungirii. Însă, unul dintre candidaţii învinşi de Laporta la alegerile prezidenţiale de la Barca, Toni Freixa, spune că altele ar trebui să fie priorităţile echipei.

Lionel Messi, atacat de un candidat la preşedenţia Barcelonei

"Văd că Barcelona este foarte preocupată de Messi. Cel mai bun din istorie, fără îndoială, dar are 34 de ani. Viitorul nostru este în mâinile lui Pedri, De Jong, Ansu, Eric Garcia şi alţii care vor veni. Barca va fi întotdeauna mai presus de orice jucător", a spus Toni Freixa, pe contul său de Twitter.

Messi este, în teorie, liber de contract la momentul actual, însă acesta a refuzat orice negociere cu alt club. Cel mai bun jucător din istoria Barcelonei, dacă nu chiar a fotbalului, a însumat 778 de apariţii pentru club, în care a marcat 672 de goluri şi a oferit 305 pase decisive.

Afla mai multe despre: lionel messileo messitoni freixafc barcelonaprelungire messicontract messi 

viewscnt
Articole similare