Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu stăm foarte bine la capitolul ăsta”. Mihai Stoica a recunoscut: ”Suntem foarte atenţi ca nu cumva să avem iar probleme cu accesul în Ghencea” | EXCLUSIV

”Nu stăm foarte bine la capitolul ăsta”. Mihai Stoica a recunoscut: ”Suntem foarte atenţi ca nu cumva să avem iar probleme cu accesul în Ghencea” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rubrica ”Întrebaţi şi voi” este un nou proiect marca Orange Sport, care a luat naştere în martie 2024 şi poate fi urmărit săptămânal pe canalul nostru de YouTube. Mihai Stoica a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în cadrul primei ediţii a acestei rubrici.

Mihai Stoica a fost primul invitat al noii rubrici marca Orange Sport, "Întrebaţi şi voi", pe canalul nostru oficial de YouTube.

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie de la FCSB a răspuns celor mai populare şi inedite întrebări despre clubul aflat pe primul loc în Superligă, întrebări venite din partea comunităţii Orange Sport de pe YouTube.

Ce îl preocupă pe Mihai Stoica legat de FCSB. A răspuns întrebării primite de la un fan

Printre întrebările primite de la internauţi s-a numărat şi următoarea, pe care moderatorul emisiunii, Silviu Tudor Samuilă, a citit-o:

”De ce nu avem în club mai multe filmuleţe pe TikTok cum au cluburi ca Atletico, Manchester City, Tottenham sau un alt tip de promovare asemănător?”

Mihai Stoica i-a dat dreptate susţinătorului FCSB şi a explicat de ce formaţia roş-albastră nu este mai activă în mediul online, anume de ce nu postează mai des diferite materiale video sau foto pentru a păstra cât mai vie legătura cu fanii şi în afara meciurilor.

Oficialul liderului din România a precizat că toţi cei din club sunt concentraţi 100% pe câştigarea campionatului, unul pe care îl aşteaptă de nouă ani.

”Nu stăm foarte bine la capitolul ăsta. Ştiu, are dreptate prietenul emisiunii noastre. O să încercăm să facem paşi în direcţia asta. 

Deocamdată, suntem atât de concentraţi la toate nivelele, nu doar la cel al vestiarului, să câştigăm un campionat după atât amar de vreme. Iar, după aia, o să avem timp şi de TikTok, de Instagram, de Facebook şi de toate.

Suntem foarte atenţi cu tot ce punem ca nu cumva să avem iar probleme cu accesul în Ghencea, dar nu e neapărat vreo legătură la momentul ăsta cu procesele (n.r. cu CSA Steaua)”, a declarat Mihai Stoica, la emisiunea "Întrebaţi şi voi", de pe YouTube Orange Sport.

Ultima oară când FCSB s-a încoronat campioană a României a fost în 2015, cu Costantin Gâlcă antrenor. În sezonul de faţă, formaţia roş-albastră este pe primul loc în campionat, cu 35 de puncte. Următoarele clasate, Universitatea Craiova şi Rapid, au câte 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperligaorange sportintrebati si voi 

viewscnt
Articole similare