Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră pentru echipa naţională! Fotbaliştii lui Edi Iordănescu vor evolua împotriva Columbiei într-un nou echipament

Premieră pentru echipa naţională! Fotbaliştii lui Edi Iordănescu vor evolua împotriva Columbiei într-un nou echipament

Echipa națională

Comentarii

Organizatorii partidei au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

Casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la 10:00 până la ora de start a partidei, ora 21.30. La partida de marţi seară, cu Columbia, echipa naţională va îmbrăca în premieră actualul echipament roşu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene.

Meciul amical România - Columbia va avea loc, marţi, de la ora 21.30, la Madrid. pe stadionul celor de la Atletico Madrid, Wanda Metropolitano. Echipa naţională a României poate întrerupe un record important acumulat în ultimii ani de Columbia. Sud-americanii sunt neînvinşi de 20 de partide. Columbia s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Spaniei, în ultimul meci disputat. 

"Tricolorii" au aterizat în Spania

Echipa naţională a României a ajuns deja la Madrid, duminică seară, pentru ultimele pregătiri premergătoare partidei de marţi seară, de la Madrid. Florin Tănase, atacantul român al celor de la Al-Okhdood a făcut şi el deplasarea spre Spania pentru partida amicală împotriva Columbiei, după ce acesta a acuzat probleme medicale la antrenamentul efectuat sâmbătă, la Mogoşoaia.

România va mai disputa două partide de pregătire înainte de EURO 2024. În luna iunie, "tricolorii" vor întâlni Bulgaria şi Liechtenstein, înainte de a juca cele trei partide din grupa de la Euro, împotriva Belgiei, Slovaciei şi câştigătoarei barajului dintre Ucraina şi Islanda.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaromania columbiacolumbiaechipamentfrfmadrid 

viewscnt
Articole similare