Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Bayern. Harry Kane a revenit la antrenamente. Vânează un nou record de goluri

Veste excelentă pentru Bayern. Harry Kane a revenit la antrenamente. Vânează un nou record de goluri

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a anunţat, în mod oficial, că atacantul englez Harry Kane (30 de ani) a revenit la antrenamentele echipei bavareze.

Harry Kane a revenit. Are în vizor un nou record de goluri

Accidentat la glezna stângă, Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, s-a antrenat luni dimineaţă, cu cinci zile înainte de meciul cu Borussia Dortmund de pe Allianz Arena.

"Harry Kane a putut din nou să se antreneze individual pe terenurile de antrenament ale lui Bayern", a precizat clubul din Munchen pe site-ul său, însoţind declaraţia de o fotografie cu Kane controlând o minge trimisă de preparatorul fizic Holger Broich.

Kane s-a accidentat în timpul victoriei cu 5-2 a lui Bayern în faţa ultimei clasate, Darmstadt, pe 16 martie, şi nu a jucat împotriva Braziliei, sâmbătă, pe Wembley. Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat că atacantul central nu va fi apt pentru al doilea amical al Angliei împotriva Belgiei.

Prin urmare, Kane s-a întors la Munchen pentru a-şi continua tratamentul. După ce a marcat 31 de goluri în primele 25 de meciuri din Bundesliga, căpitanul Angliei speră să se recupereze la timp pentru a înfrunta Borussia Dortmund sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a a campionatului german, având în vizor recordul lui Robert Lewandowski de 41 de goluri într-un sezon de Bundesliga (2020/21).

Raphael Guerreiro (ruptură musculară împotriva lui Darmstadt), Kingsley Coman (ruptură de ligament lateral la genunchiul stâng la sfârşitul lunii ianuarie) şi Noussair Mazraoui (ruptură musculară la jumătatea lunii februarie) au avut, de asemenea, şedinţe individuale luni, 25 martie.

Afla mai multe despre: bayern munchen. harry kanebundesliga 

viewscnt
Articole similare