Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, discurs tranşant despre fotbaliştii români: "Prefer un jucător care se antrenează la Tottenham, decât unul care joacă la Al-Saddam" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, discurs tranşant despre fotbaliştii români: "Prefer un jucător care se antrenează la Tottenham, decât unul care joacă la Al-Saddam" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Cosmescu a vorbit despre situaţia fotbaliştilor care activează în campionatele de top ale Europei şi despre puţinele minute pe care aceştia le joacă la echipele de club.

Echipa naţională se confruntă cu o situaţie dificilă, cu câteva luni înainte de EURO 2024. Selecţionerul Edi Iordănescu are mari probleme în ceea ce priveşte minutele jucate de fotbaliştii români care activează în primele cinci campionate ale Europei.

Ianis Hagi, Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan sunt principalele exemple ale fotbaliştilor care au avut probleme în ceea ce priveşte minutele bifate, în ultimele luni. Ianis Hagi a acumulat 806 minute în tricoul celor de la Deportivo Alaves, de la împrumutul său în La Liga, la începutul acestui sezon.

Radu Drăguşin a prins 139 de minute la Tottenham, de la transferul său în luna ianuarie a acestui an, în timp ce Horaţiu Moldovan încă nu a apucat să debuteze în poarta celor de la Atletico Madrid. Lipsa jocurilor la echipele de club a jucătorilor importanţi în campania de calificare la EURO 2024 l-a nemulţumit pe Edi Iordănescu, care l-a avertizat pe Ianis Hagi, după partida cu Irlanda de Nord.

Bogdan Cosmescu a vorbit despre aceeaşi dilemă a "tricolorilor", dintr-o altă perspectivă. Expertul Orange Sport susţine că preferă un fotbalist care se antrenează în cadrul unei echipe importante la nivel european, chiar dacă acesta nu prinde minute, faţă de un fotbalist care joacă meci de meci într-un campionat din zona Orientului Mijlociu.

Bogdan Cosmescu, discurs despre fotbaliştii români din marile campionate europene

"Pe mine mă distrează dilema asta pe care o avem noi, că nu joacă ai noştri. Când aveam jucători doar al Gaziantep, Al-Ahli, nu ştiu ce, eram supăraţi că nu sunt. Acum că avem trei în Primera, în Premier League, avem în Serie A... nu joacă. Da, dar sunt la Atletico Madrid, la Tottenham", a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Sport Center.

"Prefer oricând un jucător care se antrenează la Tottenham chiar dacă joacă mai puţin, în cazul lui Drăguşin şi probabil va mai juca, nu ştiu când va mai juca fiindcă dacă îşi revine Van de Ven, e clar că nu mai joacă, se antrenează acolo cu băieţii ăia, decât unul care joacă la Al-Saddam, nu ştiu unde, în Emiratele Arabe Unite, eu aşa cred. Habar n-am, probabil că şi ritmul de joc din meciurile oficiale contează." a mai spus Cosmescu.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuradu dragusinechipa nationalatottenham 

viewscnt
Articole similare