Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Ianis Hagi, Edi Iordănescu a avertizat un alt jucător important al naţionalei: "Nu putem să mergem la infinit în felul ăsta"

După Ianis Hagi, Edi Iordănescu a avertizat un alt jucător important al naţionalei: "Nu putem să mergem la infinit în felul ăsta"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu are parte de o dilemă, cu câteva luni înainte de EURO 2024. Jucătorii din marile campionate ale Europei care nu prind minute la echipele de club îi dau mari bătăi de cap selecţionerului.

Ianis Hagi a fost primul jucător avertizat de selecţionerul României, după partida cu Irlanda de Nord, în ceea ce priveşte minutele jucate la echipa sa de club, şi cum acest fapt ar putea să-l dezavantajeze în privirea prezenţei sale la echipa naţională. Iordănescu şi-a redirecţionat nemulţumirile către un alt jucător important al naţionalei, este vorba de Andrei Raţiu, fundaşul lateral român al celor de la Rayo Vallecano, echipă din La Liga.

Minutele lui Raţiu la Rayo Vallecano au fost limitate în ultimele luni, acesta a avut o oportunitate să se remarce în partida celor de la Rayo Vallecano împotriva liderului din Spania, Real Madrid. Raţiu a impresionat după duelurile fizice câştigate împotriva superstarului brazilian, Vinicius Jr.

La naţională, lucrurile au stat foarte bine pentru fostul jucător al celor de la Villareal. Raţiu a avut parte de prestaţii excelente spre finalul campaniei preliminare.

  • 729 de minute a bifat Andrei Raţiu în toate competiţiile, în acest sezon, în tricoul celor de la Rayo Vallecano
  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Villareal, conform transfermarkt.com

Edward Iordănescu: "Raţiu a fost un jucător foarte important şi nu putem să-l pierdem"

"Avem jucători în competiţiile importante care joacă, din păcate destul de puţin, dar nu ne permitem luxul să-i pierdem. O să tragem de ei atât cât putem ca să-i ajutam, să ne poată ajuta, să se revanşeze. Raţiu a fost un jucător foarte important pentru noi în campanie şi nu putem să-l pierdem. În final va depinde doar de el pentru că nici noi nu putem să mergem la infinit în felul ăsta.", a declarat Edi Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: edi iordanescuandrei ratiuianis hagiechipa nationalacolumbiaromania 

viewscnt
Articole similare