Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Columbiei a descris naţionala României în zece cuvinte. Ce au remarcat adversarii sud-americani

Portarul Columbiei a descris naţionala României în zece cuvinte. Ce au remarcat adversarii sud-americani

Echipa națională

Comentarii

Portarul titular al naţionalei Columbiei, Camilo Vargas, a descris următoarea adversară a echipei sud-americane, echipa naţională a României.

Goalkeeper-ul columbian al echipei din prima divizie mexicană, Atlas, a prefaţat partida care se va juca marţi seară, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Vargas, un portar experimentat, în vârstă de 35 de ani a fost în poarta Columbiei la partida disputată împortriva naţionalei "Furiei Roja", partidă în care sud-americanii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Daniel Munoz, fundaşul columbian al celor de la Crystal Palace.

Camilo Vargas nu a irosit prea multe vorbe în descrierea sa a naţionalei României şi speră la un nou rezultat pozitiv care le-ar prelungi seria de meciuri fără înfrângere, 20 consecutive şi 17 sub comanda actualului selecţioner, Nestor Lorenzo, înainte de partida de pe stadionul celor de la Atletico Madrid.

Camilo Vargas: "România este o echipă puternică"

"România este o echipă puternică, rapidă şi foarte disciplinată tactic. Ne dorim să construim ceva frumos, care să rămână în istorie" (n.r. seria de 20 de meciuri fără eşec), a declarat Camilo Vargas, conform AS.

Printre jucătorii notabili ai selecţionatei convocate de Nestor Lorenzo se numără nume importante precum: Luis Diaz (Liverpool), Rafael Borre (Internacional, ex-Frankfurt), James Rodriguez (Sao Paolo), Jefferson Lerma (Bournemouth) şi Daniel Munoz (Crystal Palace).

Ultimul meci disputat între cele două echipe naţionale a avut loc în anul 2006. Scorul final al partidei disputate acum 18 ani a fost de 0-0.

În prima partidă amicală disputată în această lună, România a remizat la Bucureşti în faţa Irlandei de Nord, scor 1-1. Dennis Man a marcat unicul gol al partidei, pentru "tricolori".

Afla mai multe despre: echipa nationalacolumbiacamilo vargasromania columbiawanda metropolitanoromania 

viewscnt
Articole similare